Semafoare cu temporizare și buton la trecerile de pietoni din Comuna Mărăcineni, judetul Arges!

Dragi locuitori ai comunei Mărăcineni, judetul Arges,

Știm cu toții că în ultima vreme, accidentele rutiere de pe raza comunei noastre sunt din ce in ce mai multe și majoritatea s-au petrecut pe trecerile de pietoni. Acum câteva zile, in Vinerea Mare, mătușa mea,  care acum se zbate între viață și moarte la secția de terapie intensivă a Spitalului Județean, a fost lovită de o mașină, pe trecerea de pietoni din zona Gropeni, In urma cu aproximativ o lună, o alta persoana și-a pierdut viața pe aceeași trecere de pietoni. Situația este aceeași la toate trecerile de pietoni, începând din zona pensiunii Cora, până la intersecția cu orașul Mioveni. Aproape SĂPTĂMÂNAL se pierd vieți pe aceste treceri de pietoni care ar trebui sa ne ofere siguranță!!  Deși se cunoștea gravitatea acestei situații, s-au montat separatoarele de sens, exact pe trecerile de pietoni, ceea ce face și mai dificila traversarea mai ales de către persoanele vârstnice. 

IMI ESTE TEAMA PENTRU FAMILIA MEA, PENTRU VECINII MEI, PENTRU TOTI LOCUITORII COMUNEI MĂRĂCINENI SI PENTRU TOTI CEI CARE TRANZITEAZA ACEASTA COMUNĂ!!! VINEREA TRECUTĂ, VICTIMA A FOST MATUSA MEA, CINE URMEAZA ?? CATE VIETI SE VOR MAI PIERDE PANA CAND AUTORITĂȚILE VOR LUA MASURI? CHIAR ATAT DE DIFICILA ESTE SEMAFORIZAREA ACESTOR TRECERI DE PIETONI??? 

Înțeleg și apreciez faptul că Primăria se preocupă frecvent de aspectul comunei, de flori, de trotuare, de spatii de joaca dar de SIGURANȚA LOCUITORILOR când se va ocupa? CAND SE VA OCUPA DE SEMAFORIZAREA TRECERILOR DE PIETONI PE CARE S-AU PIERDUT ATATEA VIEȚI?

Va rog, haideți să semnăm aceasta petiție într-un număr cât mai mare că sa ii putem aduce la cunoștință, in scris, domnului primar, despre această situație, deși, cu siguranță o cunoaste.

HAIDEȚI SA SALVAM VIETILE URMĂTOARELOR VICTIME!!

 


Naciu Schindler Camelia Daniela    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Naciu Schindler Camelia Daniela să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...