Scrisoare deschisa catre d-na moderatoare Mirela Vaida

Doamna Mirela,va multumim!
Va multumim pt inca o demonstratie de forta in direct la adresa unui concurent, care, se pare, desi v-a gresit mult mai putin decat altii, nu va e dvs la suflet..
Va multumim pt iritarea din glas, pt faptul ca nu-l lasati sa vorbeasca si trageti concluziile asa cum va convine, numai sa-l puneti intr-o postura nefavorabila.
Va multumim ca duceti in derizoriu toate momentele frumoase ale cuplului Ray-Tina, ca acolo unde noi vedem conceptii sanatoase de viata, trasaturi nobile de caracter, dvs ori nu aveti rabdare sa intelegeti, ori va faceti ca nu intelegeti, va agatati de cuvinte scoase din context si gasiti motive de bascalie sau puneti etichete defaimatoare si nedrepte.
Va multumim ca momentul emotionant de ieri, in care Tina si-a deschis sufletul vorbind despre regrete si in care marturisea ca Ray e unica ei implinire, in vreme ce el, profund impresionat , o strangea la piept si ii stergea lacrimile protector, a avut o viata atat de scurta, pt ca ati avut grija dvs sa sugerati ca motivul pt care plangea Tina era de fapt cenzura si restrictiile la care o supune Ray.
Va multumim ca nu I-ati dat voie sa-si exprime increderea deplina in sustinatorii lui, ca i-ati mai citit o data mesajul, doar, doar o intelege ca RAY-MANIA e un grup de toata jena, capabil de asemenea marsavii.
Va mai multumim ca de ziua lor, nu ati considerat de cuviinta sa le cititi macar unul din sutele de mesaje de felicitare, pe care noi le-am trimis cu eforturi financiare, ale caror unici beneficiari sunteti dvs. Probabil campul de flori care v-a inundat studioul, v-a deprimat si ati considerat ca le ajunge cu rasfatul, merita si un dus rece, asa ca un mesaj potrivnic , acid si dur a fost cel mai potrivit.
Credem ca nu mai are rost sa speram ca veti face efortul sa deveniti acel moderator spiritual, simpatic, IMPARTIAL, pe care l-am indragit atata timp. Va pierdeti din stralucire si din OBIECTIVITATE  pe zi ce trece.
Ne pare rau, ca dupa sfirsitul acestui sezon, ne obligati sa ne luam ramas bun de la dvs.
Si daca veti incerca din nou sa ne mustrati ca noi, sustinatorii nu putem fi obiectivi, sa stiti ca nu tine, poate gasiti altceva..
Pacat ca ceea ce promitea a fi ceva frumos, s-a dovedit o mare dezamagire!

Sustinatorii cuplului Ray-Tina cei aproximativ 30% care votam acest cuplu (16% Tina si 14% Ray)

Ane-Mona Claudia    Contactați autorul petiției