Schimbarea incepe cu primaria .

Buna ziua,

In urma unor investigatii am aflat de la cetatenii acestui sector ce ar dori dansii sa imbunatatim a.i. sa avem si noi un sector respectabil, speram sa ducem o viata mai buna, primul pas trebuie facut de primarie, ulterior daca cerintele de jos ar fi indeplinite cu siguranta si oamenii ar contribui la mentinerea sectorului "curat" din toate punctele de vedere  . 

Asadar se cer urmatoarele de la primaria sectorului 5 : 

- plantarea de pomi fructiferi peste tot pe unde se poate. In modul asta avem umbră și fructe pentru copii. Dpmdv este cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru viitoarele generații din cartier.
-Parcari supraetajate, nu parcari dezvoltate pe lungime, ca asa pierdem la spatiul verde. 
-Direcția Generală de Poliție Locală, care este principala structură care veghează asupra siguranței cetățenilor, să crească numărul angajaților. Iar ei să fie prezenți nonstop pe străzi.
- Montarea unor noi stalpi de iluminat public, la mine pe alee, nu sunt suficienti, cand se insereaza nu e prea placut sa dai nas in nas cu "nevoiasi" sau sa iti fie frica sa mergi pe strada
-Paznici in parcuri caci degeaba se reabiliteaza daca "unii" le strica dupa 2 saptamani
-Locuri pentru căței mai multe dacă . se poate printre blocuri sunt unele grădini foarte mari unde se poate rupe un colț să se amenajeze un spațiu pentru căței.
-Combaterea fenomenului infracțional din jurul unităților de învățământ
-Prize alimentare automobile electrice
-Aducerea in tot sectorul a tomberoanelor de gunoi pentru hartie,plastic,aluminiu

Acestea sunt o mica parte care cred ca pot fi realizate destul de rapid doar daca ne facem auziti . 

Semneaza si tu si hai sa facem o schimbare impreuna !Trusculete Corina-Mihaela    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Trusculete Corina-Mihaela să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook