Salvarea Baltii Ruganesti- jud Harghita!

120844378_827608417984641_4246984364051196297_n1.png      Avand in vedere ca in ultimii 10 ani Lacul Ruganesti administrat de familia Barabas a reprezentat pentru sute de pescari din toata tara un loc de petrecere in mod placut a timpului liber prin formarea unui habitat favorabil pescutitului C&R, formulam prezenta petitie prin care va solicitam prelungirea contractului cu actuala administratie SC GRAND CARP ZOLA SRL. Va rugam sa tineti cont si de parerea noastra a pescarilor de crap- care suntem in numar foarte mare, ca aceasta balta nu va mai avea succesul pe care l-a creat dl. Barabas, deoarece s-a ocupat exemplar si a adus aceasta locatie ca fiind o balta de top in Romania, in special in aceasta regiune. Prin modul prin care a fost administrat acest lac, s-a format o anumita clientela pe care niciodata oricare nou administrator nu o va mai putea castiga! Va rugam IMPERIOS sa tineti cont de parerea noastra si sa ajungeti la o intelegere cu actuala administratie a lacului!

Tiberiu Gheaja    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Tiberiu Gheaja să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.