Salvam ora de geografie!!!

Am avea nevoie de putin ajutor, sau privire obiectiva din partea elevilor referitor la noile planuri cadru si propunerile acestora pentru profilul tehnic si vocational. Exista variante care prevad scoaterea obiectului geografie din studiu, sau reducerea acestuia la o ora la doua saptamani impreuna cu istoria, in loc, de exemplu sa ia in calcul posibilitatea de a da bacalaureat la geografie. Pe de alta parte se prelungesc saptamanile de practica, in defavoarea orelor de cultura generala, ingradindu-va zic eu posibilitatea de a da la facultate, mai departe. Pe langa faptul ca stim ce inseamna de fapt, practica la liceu tehnic.

In alta ordine de idei peste 60 % din elevi invata la tehnic (liceu si scoala profesionala), si mai sunt afectati si cei de la vocational (7-10%).

Loredana Prisecaru    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Loredana Prisecaru să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.