SALVAM OLAV-UL!

OLAV-ul este un concurs altfel. El isi propune reconsiderarea lecturii în termeni de competență cheie capabilă să dezvolte elevilor abilități de viață prin care aceștia să se ancoreze în concretul imediat, să se regăsească, să comunice și să relaționeze corect. Mai simplu spus, si-a dorit si a reusit sa apropie lectura de adolescentul contemporan ,descoperindu-i acestuia toate formele sub care poate fi interpretata aceasta. Actualmente este singura olimpiada care le permite celor pasionati de arta frumosului sa se exprime liber si fara ingradiri. OLAV-ul naste cetățeni activi, adaptați societății și timpului lor.

58CF70DD-17B9-4A6F-89C2-55C0613E1F5D.jpeg


Bane Cristina Adriana    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Bane Cristina Adriana să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...