SALVAȚI PARCUL CIȘMIGIU!

Parcul Cișmigiu a fost lăsat de izbeliște ani în șir. Astăzi, degradarea își face simțită prezența la fiecare pas. Acoperit de găinațul păsărilor care s-au înmulțit peste măsură, punând în pericol sănătatea oamenilor de toate vârstele - de la cei mai mici, veniți la locurile de joacă, până la seniorii care își doresc o clipă de odihnă pe băncile din care timpul și uzura mușcă fără stinghereală, parcul s-a transformat într-o mărturie dezolantă a nepăsării și lipsei de conștiință civică a autorităților.  

Inițiez această petiție pe care vă invit să o semnați și care sper să devină un semnal de alarmă pentru Primăria Municipiului București!

În calitate de cetățean al acestui oraș, solicit autorităților să ia măsuri urgente pentru igienizarea corectă a parcului (a nu se înțelege prin igienizare, ciuntirea abracadabrantă a copacilor!), repararea aleilor și a băncilor, curățarea locurilor de joacă, îngrijirea corectă a vegetației parcului, inițierea unor acțiuni de protecție a parcului în fața populației de păsări a căror înmulțire a scăpat de sub control și a căror prezență pune în pericol buna stare a parcului și sănătatea populației.

Solicit autorităților să colaboreze cu specialiști în domeniu pentru rezolvarea optimă, în regim de urgență a situației teribile în care se află acum parcul Cișmigiu! 

235783685_427141908615922_1040366121055808408_n.jpg

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Roxana Gamart să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...