SALVAȚI PARCUL CIȘMIGIU!

Parcul Cișmigiu a fost lăsat de izbeliște ani în șir. Astăzi, degradarea își face simțită prezența la fiecare pas. Acoperit de găinațul păsărilor care s-au înmulțit peste măsură, punând în pericol sănătatea oamenilor de toate vârstele - de la cei mai mici, veniți la locurile de joacă, până la seniorii care își doresc o clipă de odihnă pe băncile din care timpul și uzura mușcă fără stinghereală, parcul s-a transformat într-o mărturie dezolantă a nepăsării și lipsei de conștiință civică a autorităților.

Inițiez această petiție pe care vă invit să o semnați și care sper să devină un semnal de alarmă pentru Primăria Municipiului București!

În calitate de cetățean al acestui oraș, solicit autorităților să ia măsuri urgente pentru igienizarea corectă a parcului (a nu se înțelege prin igienizare, ciuntirea abracadabrantă a copacilor!), repararea aleilor și a băncilor, curățarea locurilor de joacă, îngrijirea corectă a vegetației parcului, inițierea unor acțiuni de protecție a parcului în fața populației de păsări a căror înmulțire a scăpat de sub control și a căror prezență pune în pericol buna stare a parcului și sănătatea populației.

Solicit autorităților să colaboreze cu specialiști în domeniu pentru rezolvarea optimă, în regim de urgență a situației teribile în care se află acum parcul Cișmigiu!

235783685_427141908615922_1040366121055808408_n.jpg

Prin semnătura mea, autorizez Roxana Gamart să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.