Salvaţi-l pe Negruţ!

Negruţ (aşa cum ne place nouă să îi spunem, neştiindu-i numele adevărat) este un câine care îşi duce zilele in condiţii mizere şi care nu îndeplinesc nici pe departe minimul de condiţii impuse de lege:

- este legat cu un lanţ de o lungime mult prea mică faţă de ce impune legea,

- într-un ţarc plin de excremente, mult prea mic pentru talia lui,

- într-un miros infernal,

- fără un culcuş sau cuşcă,

- fără apă proaspătă in permanenţă,

- total izolat, fără posibilitatea de a vedea pe cineva sau de a îi oferi cineva o mângâiere.

Fiind în zona de grădini din Şelimbăr, acolo nu locuieşte nimeni, aşa că Negruţ este singur de ani de zile. Ba mai mult, într-una din zile, acoperişul ţarcului improvizat în care stă s-a prăbuşit, Negruţ rămânând izolat şi speriat într-un colţ, fără posibilitatea de a se mişca.

Până în prezent, s-au făcut două sesizări la Poliţia Animalelor, dar aceştia au considerat că totul este în regulă, în ciuda faptelor care dovedeau contrariul.

Nici nu putem să ne gândim ce este în sufletul acestui căţel, cu ochi blânzi care parcă cer sa cunoască şi el libertatea măcar şi pentru cateva clipe, acest căţel care nu întelege cu ce a greşit de este pedepsit atât de aspru.

WhatsApp_Image_2023-02-28_at_13.43_.25_.jpegDorim scoaterea lui Negruţ de pe proprietatea privată unde se află, pentru a putea fi preluat de catre un ONG pentru protecţia animalelor, care sa îi poata gasi ulterior un cămin adevărat.


Alexandra Ungureanu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Alexandra Ungureanu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...