Sali de clasa suplimentare pentru Scoala 12 - Herastrau - Bucuresti

Scoala 12 - Herastrau- din Bucuresti se confrunta de multi ani cu lipsa spatiului necesar derularii activitatii. Din acest motiv, clasa 1 si clasa pregatitoare impart aceeasi sala de clasa dupa programul :

Clasa 1 : 7:30 -10.00 am

Clasa pregattitoare: 11:00 - 14.00

Acest program face ca 2 generatii de copii sa fie SACRIFICATE,  pentru ca autoritatile nu au reusit pana in prezent sa gaseasca solutii pentru un spatiu suplimentar in care clasa pregatitoare sa isi desfasoare activitatile. 

Copiii din clasa 1 se trezesc de la ora 6.30am pentru a putea participa la cursuri. Multi dintre ei ajung la scoala adormiti si nervosi si asta face ca actul academic sa nu fie in conformitate cu nevoile lor. Mai mult decat atat, ei participa la ore doar in intervalul 7.30-10.00 am , adica 2 ore si jumatate in loc de 4h cat ar avea nevoie pentru a acoperi intreaga programa. 

Copiii de la clasa pregatitoare au un program fragmentat, total neadecvat cu nevoile varstei lor, actul academic desfasurandu-se intr-un interval orar nepotrivit cu dezvoltarea copiilor. In acel interval copiii au nevoie de alte tipuri de activitati, pranz, odihna, activitati recreative - in niciun caz academice. 

Parintii acestor copii sunt nevoiti sa improvizeze zi de zi solutii pentru a acoperi acest program si pentru a-si onora atributiile de serviciu ale fiecaruia: 

Clasa 1: program after school : 10.00- 18.00 (la care se adauga 7.30 -10.00, in total 10 ore si jumatate petrecute in scopuri academice)

Clasa pregatitoare : 9.00-11.00 program before scool la care se adauga 14.00-18.00 program after school.

SOLICITAM PRIMARIEI SECTORULUI 1 si Directiunii Scolii 12 sa lucreze impreuna si sa gaseasca o solutie pentru situatia descrisa mai sus. 

In cazul in care nu se poate identifica rapid o solutie, solicitam ca clasa pregatitoare sa ramana in program online pana la remedierea situatiei, pentru a oferi sansa copiilor de clasa 1 sa beneficieze de un program normal de scoala si viata.

Va multumim,

 

Parinti si copii 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Madalina Toma să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...