Sa redăm Clubului Copiilor Petroșani statutul pe care îl merită!

A venit timpul ca rezultatele mele și ale celorlalți copii ai orașului Petroșani să aparțină Clubului Copiilor din Petroșani. Mi se pare o nedreptate ca rezultatele noastre să aparțină unei alte entități juridice și acest lucru trebuie reparat. Nu putem face asta decât cu ajutorul părinților copiilor care frecventează acest club și cu ajutorul comunității locale. Vrem ca sediul Clubului Copiilor Petroșani să fie în Petroșani, strada Timișoarei nr.6, județul Hunedoara și să ne recăpătăm personalitatea juridică. Așa este drept și moral. Semnează și tu și împreună vom reuși.

Semnat : un elev al Clubului Copiilor Petroșani, devenit adult

Dinu Alexandra-Deliana    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Dinu Alexandra-Deliana să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.