ROMANII VOR SA SE DESCHIDA DOSARUL MACELUL PADURILOR DIN ROMANIA!

IN ULTIMII ANI ACEST FLAGEL IN LOC SA SE DIMINUEZE S-A ACCENTUAT IAR HOTII SE IMBOGATESC TOT MAI MULT DIN ACEST JAF! CEEA CE SE INTIMPLA ESTE UN ATAC LA SIGURANTA NATIONALA AVIND IN VEDERE CA INUNDATIILE DIN ULTIMUL TIMP AU FOST SI EFECTUL ACESTOR DEFRISARI IAR IN UNELE ZONE AU APARUT CHIAR ALUNECARI DE TEREN PRECUM SI UN DEZECHILIBRU ECOLOGIC! SE CERE SA SE INCEAPA ANCHETAREA CELOR VINOVATI ATIT A CELOR CE AU VINDUT PADURI SI AU SEMNAT CONTRACTE CU COMPANII STRAINE CE AZI DEFRISEAZA IN MARE VESELIE FARA A RESPECTA LEGILE ..PRECUM SI A CELOR CE SINT COMPLICE AU FACILITAT DIRECT SAU INDIRECT ASTA CONTRA UNOR SUME DE BANI SAU ALTE AVANTAJE! ACEST DOSAR AL MACELULUI DE PADURI SA SE DESCHIDA URGENT DE CATRE DNA !NU MAI E TIMP DE ASTEPTAT !AM ASTEPTAT ANI IN SIR ! ...CINE E VINOVAT DE TRADARE NATIONALA ...PENTRU VINZARI DE PADURI SA RASPUNDA INSA SE PARE CA SE ARE INTERESUL SA SE ASCUNDA VINOVATII!