Romania o vrea pe Teodora Sava in Finala X Factor Romania 2017 (Invitata speciala)

Din păcate, una dintre concurentele cotată cu cele mai mari șanse la calificare, a fost eliminată în semifinalele X Factor! Este vorba despre Teodora Sava din echipa Deliei al carui drum s-a oprit ieri seara in seminfinala deoarece nu a reusit sa stranga numarul necesar de voturi care sa o propulseze in MARE FINALA de VINERI, 22.12.2017. 
Datorita numarului mare de reactii pe tema eliminarii acestei voci de aur, a sutelor de oameni care au lasat mii de cometarii pe toate retele de socializare , ne dorim de la PRODUCATORII X FACTOR ROMANIA sa o readuca inapoi pe Teodora in FINALA. 
Stim ca odata ce a fost eliminata , ea nu poate fi readusa inapoi in concurs , dar cu toate acestea , ne dorim ca Teo sa fie adusa inapoi in calitate de INVITAT SPECIAL. Sa nu lasam un TALENT URIAS ca al Teodorei in INTUNERIC pentru o greseala facuta la nivel inalt de catre publicul care deja o vedea castigatoare pe Teodora si bazanduse pe acest lucru nu a mai folosit telefonul in cel mai important moment al serii...atunci cand s-a dat START VOT!! 
Impreuna pentru Teodora, acum cu ocazia Sfintelor Sarbatori trebuie sa incercam sa facem o minune pentru o alta minune.
TE IUBIM TEODORA si SUNTEM ALATURI DE TINE!!! 
Distribuiti aceasta petitie in comentariile de pe pagina X Factor, in comentari la postarile juratilor, la voi pe profile si peste tot in speranta ca VOCEA noastra va fi auzita! 
#TeodoraSava #XFactorRomania #XFactor #XFac7or #Finala #EchipaDelia#Delia #FataNoastra #InvitataSpeciala #SpecialGuest


Adrian Cîmpean    Contactați autorul petiției