România în Schengen înseamnă și prețuri mai mici la raft !

Reducem timpii de asteptare in granite-reducem preturile pe rafturile magazinelor !  

In fiecare an de sărbători, in perioada vacantelor romanii stau la cozi uriase la granitele tarii. Trecerea frontierei se face cu dificultate, atat pe sensul de intrare cat si pe cel de iesire. Dar daca aceasta situatie este punctuala pentru romanii din diaspora sau cei din romania care pleaca sau vin din vacante, nu acelasi lucru se poate spune si despre transportatorii de marfă.

Pentru soferii profesionisti aceste cozi pe intrare sau iesire din Romania sunt amarul si disperarea zilnica.

În ciuda faptului că România îndeplineste criteriile necesare pentru aderarea cu drepturi depline, spațiul Schengen nu a fost extins si pentru noi. Drept urmare solicitam impetuos extinderea spatiului Schengen si pentru Romania, garantandu-se in acest fel libera circulație - dreptul de a trăi, studia, munci și ieși la pensie oriunde în UE asa cum este reflectat de Parlamentul Uniunii Europene .

Ne alaturam pe aceasta cale si sustinem cu semnăturile noastre acceptarea Romaniei in spaţiul Schengen , pentru a se putea reduce timpii de asteptare a camioanelor cu marfă  in granite , astfel vom  beneficia de  prețuri mai mici pe rafturile magazinelor . Semnaturile voastre vor cantari enorm in fata Comisiei Parlamentului European !cozi.JPGcozi-vama-1024x614.jpg


Voluntari in Europa    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Voluntari in Europa să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...