Robert Sighertau - Prim Ministru al României

Cerem domnului Președinte al României : Klaus Werner Johannis sa îl desemneze pe : Robert-Ionatan Sighiartău pentru funcția de Prim-Ministru al României. 

Robert-Ionatan Sighiartău

descărcare3.jpeg

Inițiator al propunerii legislative de majorare a alocației de stat pentru copii și autor al unui amendament cu același obiectiv, la dezbaterea proiectului bugetului de stat pe 2019. Amendamentul a fost adoptat de plenul Parlamentului, iar alocația pentru aproape 4.000.000 de copii a fost majorată începând cu aprilie 2019.

Inițiator al propunerii legislative de indexare cu rata inflației a alocației de stat pentru copii, propunere aflată în dezbaterea comisiilor Camerei Deputaților.

Inițiator al propunerii legislative de eliminare a supraaccizei la carburanți și a supraimpozitării contractelor part-time, proiect înaintat la Senat.

Co-semnatar a peste 60 de propuneri legislative dintre care 5 au devenit legi.  

In 2017 a fost ales Secretar general al Partidului Național Liberal.

A fost șeful campaniei câștigătoare a PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, primele alegeri câștigate de PNL din istoria postdecembristă.

A coordonat organizarea unor evenimente importante pentru activitatea internă și internațională a Partidului Național Liberal.

A participat activ la relansarea, modernizarea și întărirea organizatorică a Partidului Național Liberal.

15.10.2019 - Comunicat Robert Sighertau

" Am reușit ! Încă o victorie pentru copiii României ! Alocațiile copiilor vor crește anual din ianuarie 2020.

Parlamentul României a votat în unanimitate propunerea mea legislativă de indexare a alocațiilor de stat pentru copii cu rata inflației.

Din 2020, anual, alocațiile vor crește pentru a acoperi inflația și pentru a le asigura copiilor o alocație cât mai decentă.

Mă bucur că am reușit să duc până la capăt cele două proiecte. A fost greu, dar s-a terminat cu bine.

Mulțumesc tuturor părinților și copiilor pentru susținere! " 

Va rugam, distribuiți! 👍 

 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Turcu Ovidiu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook