Robert Sighertau - Prim Ministru al României

Cerem domnului Președinte al României : Klaus Werner Johannis sa îl desemneze pe : Robert-Ionatan Sighiartău pentru funcția de Prim-Ministru al României. 

Robert-Ionatan Sighiartău

descărcare3.jpeg

Inițiator al propunerii legislative de majorare a alocației de stat pentru copii și autor al unui amendament cu același obiectiv, la dezbaterea proiectului bugetului de stat pe 2019. Amendamentul a fost adoptat de plenul Parlamentului, iar alocația pentru aproape 4.000.000 de copii a fost majorată începând cu aprilie 2019.

Inițiator al propunerii legislative de indexare cu rata inflației a alocației de stat pentru copii, propunere aflată în dezbaterea comisiilor Camerei Deputaților.

Inițiator al propunerii legislative de eliminare a supraaccizei la carburanți și a supraimpozitării contractelor part-time, proiect înaintat la Senat.

Co-semnatar a peste 60 de propuneri legislative dintre care 5 au devenit legi.  

In 2017 a fost ales Secretar general al Partidului Național Liberal.

A fost șeful campaniei câștigătoare a PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, primele alegeri câștigate de PNL din istoria postdecembristă.

A coordonat organizarea unor evenimente importante pentru activitatea internă și internațională a Partidului Național Liberal.

A participat activ la relansarea, modernizarea și întărirea organizatorică a Partidului Național Liberal.

15.10.2019 - Comunicat Robert Sighertau

" Am reușit ! Încă o victorie pentru copiii României ! Alocațiile copiilor vor crește anual din ianuarie 2020.

Parlamentul României a votat în unanimitate propunerea mea legislativă de indexare a alocațiilor de stat pentru copii cu rata inflației.

Din 2020, anual, alocațiile vor crește pentru a acoperi inflația și pentru a le asigura copiilor o alocație cât mai decentă.

Mă bucur că am reușit să duc până la capăt cele două proiecte. A fost greu, dar s-a terminat cu bine.

Mulțumesc tuturor părinților și copiilor pentru susținere! " 

Va rugam, distribuiți! 👍 

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Turcu Ovidiu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...