REZILIEREA IMEDIATĂ a CONTRACTULUI de construcție a CENTURII TIMIȘOARA SUD

Cerem ministrului transporturilor Sorin Grindeanu să REZILIEZE, cu efect imediat, contractul cu TIRRENA SCAVI pentru construirea variantei de ocolire a Timișoarei prin sudul orașului.

Știm cu toții că evoluția acestei lucrări de infrastructură este într-un impas teribil și că orice negociere cu constructorul nu va avea niciun rezultat benefic timișenilor și timișorenilor care de atâția ani așteaptă să scape de ambuteiaje, trafic zgomotos, extrem de poluant și costisitor care trebuie să traverseze marile bulevarde din oraș.

Constructorului i s-a oferit de două ori șansa de a-și mări ritmul de lucru și a-și finaliza lucrarea la un termen stabilit, dar se pare că nu-i ajunge îngăduința oferită de către autoritățile române. Ritmul lucrărilor pare, mai degrabă, să încetinească, în ciuda condițiilor prielnice pentru desfășurarea lucrarilor.

Locuitorii și toți cei interesați de sănătatea și bunăstarea economică a populației din Timișoara și localitățile limitrofe, direct sau indirect afectate de lipsa acestei șosele de ocolire a orașului Timișoara, cerem încetarea îmediată a acestei bătăi de joc (pe bani publici), cu efecte dăunătoare din toate punctele de vedere, asupra societății timișorene!

Beniamin Marius Ciuta    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Beniamin Marius Ciuta să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.