Retragerea campaniei de promovare OLX.RO

Incepand cu data de 22 iunie, situl olx.ro a demarat o campanie agresiva de promovare softului de publicare anunturi AtlaStock pe care il detine si pe care doreste sa il impuna in randul utilizatorilor din domeniul imobiliar. 
Campania mizeaza pe adaugarea unui numar de anunturi cat mai mare de catre agentii imobiliari si dezvoltatorii imobiliari, astfel incat trebuie sa adaugi minim 100 de anunturi pe durata campaniei pentru a intra intr-o tragere la sorti cu premii. Mai mult, la fiecare inca 50 de anunturi, mai primesti o sansa la premii.

Ca reprezentant al breslei imobiliare, care alaturi de sute de profesionisti din Bucuresti si alte mii din tara, incercam sa oferim calitate si nu cantitate, din respect pentru client si meserie, consider aceasta campanie jignitoare la adresa breslei si in masura sa produca efecte negative in perceptia clientilor consumatori de servicii imobiliare, care vor gasi si mai multe anunturi duplicate in situl olx.ro, decat erau pana acum.

Desi intelegem nevoia sitului olx.ro de a avea continut relevant, nu consideram oportun nici pentru cei din breasla, nici pentru clientii nostri comuni, oportuna aceasta campanie. Solicit asadar retragerea ei de la promovare si invit membrii breslei imobiliare sa mi se alature in acest demers.

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Daniel Dobre să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook