Restaurarea ”CASCADEI BIGĂR”!

Cascada Bigăr a devenit foarte cunoscută după ce, în 2013, a fost declarată drept CEA MAI FRUMOASĂ CASCADĂ DIN LUME, de către site-ul american "The World Geography" care a plasat-o pe primul loc într-un top al celor mai impresionante cascade din lume. ÎN 2021, datorită unui cumul de factori naturali și (posibil) umani, o parte din peretele de stâncă a cascadei s-a prăbușit. Deși monument al naturii, unic în România și în lume, de o valoare necuatificabilă, autoritățile române nu au făcut încă nimic pentru readucerea cascadei Bigăr la forma inițială, prin reconstituirea, consolidarea și protejarea acestui site natural.
SOLICITĂM GUVERNULUI ROMÂNIEI SĂ INTERVINĂ, DE URGENȚĂ, ÎN RECONSTITUIREA, REPARAREA, CONSOLIDAREA ȘI PROTEJAREA CASCADEI BIGĂR!

Prin semnătura mea, autorizez Adrian să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.