Respingerea abonamentului la gaze naturale

Mai multe companii, furnizoare de gaze naturale, (Engie, e-on) s-au inteles întocmai ca un cartel pentru introducerea unui abonament zilnic pe factura de gaze naturale, profitând de faptul ca începând cu iulie 2020 se va liberaliza piata de gaze naturale pentru consumatorii casnici! Astazi 29.01.2020,  Engie mi-a facut o oferta in care chipurile imi este garantat pentru un anumit interval de timp un pret mai mic decat cel actual, dar pe langa acesta, sa achit si pretul unui abonament zilnic de 0,28 lei, inducand clientului ca acest abonament este prevazut de legislatia care reglementează liberalizarea pietei, lucru fals! Mai multe informatii sunt oferite in Cotidianul.ro si va ofer un ciot din acest articol:

,,Compania germană E.ON, unul dintre cei mai importanți furnizori de gaze naturale din România, cere clienților să plătească un tarif care nu este prevăzut în legea gazelor, și anume „abonament gaze naturale“. „Consumatorii casnici sunt asaltați de furnizorii de gaze să achiziționeze gaze de pe piața liberă la prețuri avantajoase, dar în ofertă li se strecoară obligația acestora de a plăti un abonament la gaze. În oferta înaintată clienților nu se detaliază această noțiune, ca și cum ar fi o obligație legală pe care consumatorul este obligat să o plătească. Dar legislația în vigoare nu stabilește o astfel de obligație!“, susține Dumitru Chisăliță, președintele Asociației Energia Inteligentă. Situația nu este singulară la E.ON, mai mulți consumatori prezenți la întâlnirile Caravanei prețului corect la gaze, care au loc în toată țara, au atras atenția că și alți furnizori au introdus acest „abonament“ în factură."

Va rog sa semnati aceasta petitie, pentru respingerea acestui abonament, pe care o voi înainta Avocatului Poporului! Va multumesc!


Sirghie Ciprian Costin    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Sirghie Ciprian Costin să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook