Respect pentru copii! (Spitalul de Pediatrie Pitesti)

Alerta in Arges! Auzim in ultimele zile de copii diagnosticati cu sindromul hemolitic u­remic. Pana in acest moment, singurul lucru comun la acesti copii este internarea in Spitalul de Pediatrie din Pitesti. Poate cauza este cu totul alta, dar nu mai putem risca sa ni se imbolnaveasca copiii tocmai in locul in care ar trebui sa se vindece.

Stim ca sistemul sanitar este intotdeauna vitregit dar nu putem sta cu mainile in san in timp ce copiii se imbolnavesc si in loc de alinarea suferintei, se aleg si cu alte boli din cauza bacteriilor din spital si uneori chiar mor desi au fost internati pentru o banala raceala.

Noi, parintii, dorim sa ne fie respectati copiii si va cerem sa fie tratati in conditii de maxima igiena si siguranta pentru sanatatea si viata lor! Va cerem sa faceti tot posibilul ca acest spital sa fie igienizat si dotat la standarde europene! Platim taxe si impozite in Arges, nu la Bucuresti unde de multe ori suntem nevoiti sa ne ducem copiii pentru a fi tratati in conditii decente.

 

<<Un medic argesean arunca bomba: infectiile sunt provocate de un microb existent in Spitalul de Pediatrie Pitesti. Sub protectia anonimatului, cunoscutul medic de la SPitalul de Pediatrie Pitesti a explicat pentru ziarul nostru cum sta situatia de fapt aducand in acelasi timp acuzatii grave:

” E de ras ceea ce citesc cu privire la situatia copiilor din Arges. Cum sa fie de vina apa pe care acestia au baut-o? Orice medic cu oarece experienta stie ca acest lucru nu este posibil, mai ales ca vorbim de apa imbuteliata si supusa unor controale microbiologice atente. Va spun eu, virsusul, mai exact microbul care a generat infectiile se afla la noi in spital. Nimeni nu vrea sa se afle adevarul. Nu sunt doar 5 copii. Sunt cel putin 12 cu probleme, iar cele mai grave sunt la cei 8 care au trecut prin Spitalul de Pediatrie. O verificare simpla a fiselor medicale arata clar ca toti cei 8 copii au intrat in spital cu banale viroze de sezon specifice acestui sezon din an, cu fluctuatii mari de temoperatura.  Imediat dupa contactul cu Spitalul, toti au avut probleme. De ce ? Vorbim de microbi care exista in spitale, inclusiv in spitalul nostru. Cele mai des intalnite peste tot, inclusiv in spitalele din Europa sunt infectiile nozocomiale. Diferenta este ca la noi nimeni nu le raporteaza, in consecinta, conducerea n-are de probleme. Exista o teama a  medicilor si a directorilor de a raporta infectiile si in consecinta sa lupte pentru tinerea lor sub control vine din contractul semnat de manager cu casa de asigurari prin care infectiile nozomiale erau trecute ca indici de performanta: raporetzi aceste infectii si chiar altele, scad sumele alocate spitalului respectiv. Microbii sunt in pereti si o conexiune a acestora cu banalele viroze duc la complicatii majore, asa cum a fost in cazul copiilor”, a declarat in exclusivitate pentru ziarul nostru, un medic de la Spitalul de Pediatrie Pitesti. Acesta spune ca nu intelege de ce DSP si Ministerul Sanatatii nu au facut prmele controale nu la apa ci chiar la Spital, pentru ca problema cu microbii care persista de ani buni in spitale este una cunoscuta ca fiind extrem de periculoasa atunci cand acestia gasesc un mediu propice de dezvoltare rapida: copii fara imunitate dar cu viroze menite sa degenereze rapid.>>

 

Ziarul Profit 10.02.2016

http://www.ziarulprofit.ro/index.php/exclusiv-doctor-virusul-ucigas-se-afla-in-spitalul-de-pediatrie-pitesti-ministrul-sanatatii-tace/

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Loredana să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

kysytään!-- Large modal -->