Reintroducerea acceleratului Timișoara - Galați și retur

Dorim reintroducerea lui [A] IR 1972-4 pe ruta utilizata până în anul 2003 !!!

Sunt de părere că un tren format din 4 vagoane având ca punct de plecare Timișoara Nord - Galați & retur ar fi RENTABIL pentru operatorul de stat CFR Călători !!!

În primul rând , punerea acestuia in funcțiune, având ca timp de plecare o oră a dimineții  din Timișoara spre Deva (via Lugoj) ar reprezenta un lucru rentabil pentru CFR Călători și un avantaj adresat călătorilor sau navetiștilor din Țimișoara spre Deva sau Sibiu(prin crearea unei grupe speciale).

Fostul accelerat prezintă un avantaj pentru persoanele / (in special pentru studenții) care vor să circule între Târgu Mureș și Onești , respectiv Galați - Alba Iulia/Timișoara.

Pentru acest accelerat ar fi prielnică și o GRUPĂ pentru SIBIU !!! (Și.. de ce nu, o GRUPĂ si pentru IAȘI , dupa terminarea lucrărilor dintre (Episcopia Bihor - Cluj Napoca)și eliminarea actualului IR 1831-3 de pe ruta actuală).

Dorim reintroducerea trenului IR Galati - Timișoara Nord cu urmatoarea ruta: Galați - Mărășești - Adjud - Ghimeș - Ciceu - Gheorgheni - Deda - Târgu Mureș - Luduș - Războieni - Teiuș - Alba Iulia - Simeria - Ilia - Făget - Lugoj - Timișoara Nord și retur.

Consider că eliminarea acestui tren interregio reprezintă un dezavantaj și o lipsă de viziune pentru cei din conducerea celor de la CFR Călători ! Crearea unei grupe/unor grupe , oferirea unor conditii decente (și aici mă refer în general la utilizarea unor vagoane de tip compartiment) plasarea acestui tren la niște ore bine gândite poate atrage călători spre operatorul de stat, CFR Călători, nu doar prin prezența acestui tren, ci și în general !!! ;)

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Ionuț Lera va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...