REFERENDUM NATIONAL PRIVIND RESURSELE NATURALE

Motto: ”SHARE(DISTRIBUIE!) = IMPLICA-TE!

 

Noi, grupul Apolitic, de initiativa si voluntariat civic, grupul "Lupii Albi" vă invităm să vă exprimați părerile PRO sau CONTRA privind inițiativa clasei politice post-decembriste de a ceda companiilor private rezervele strategice românești.

Am pierdut drepturile de exploatare și folosință a petrolului și a gazului ( ce a îmbogățit subit anumiți lideri politici - a se vedea cazul miliardarului Dinu Patriciu și un rezultat al acestei hoții - OMV/Petrom anunța că a avut un profit pe anul 2011 de 3.5 MILIARDE DE EURO - unul dintre cele mai ridicate cote de profit din istoria economică DE PE MAPAMOND)

În aceeași categorie a ”afacerilor păguboase” s-ar înscrie ROȘIA MONTANĂ și RMGC precum și alte exploatări aurifere și metalifere rare ce se intenționează să se cedeze unor grupuri particulare de interes economic.

Acum, la nivel înalt se vorbește despre cedarea rezervelor de cărbune implicit ”privatizarea” termo-centralelor din Valea Jiului (industria minieră per.ansamblu),cedarea - vânzarea drepturilor de exploatare a zăcămintelor de uraniu și ”privatizarea” Centralei atomo-electrice de la Cernavodă, precum și vânzarea hidrocentralelor din România prin procedeul vânzărilor de acțiuni pe care le deține statul român.

Noi, Grupul ”Lupii Albi” vă cerem să vă implicați, prin orice metodă găsiți de cuviință, în limitele protestului decent, legal și civilizat, împotriva acestei, așa cum îl numim noi, campanii de jaf organizat, și să le cerem politicienilor, indiferent de apartenența lor politică,ideologie etc. să stopeze ”negocierile” și să demareze un REFERENDUM NAȚIONAL privind viitorul zăcămintelor românești.

Pentru detalii și implicare vă stau la dispoziție următoarele nr de tel:

0769 666 477 - Ion Popescu

0764 204 563 - Badea Andrei

0768 16 96 57 - Angheloiu Marius

0737 374 298 - Apostol Valeria

sau pe internet:

-Yahoo Messenger:romanianryder@yahoo.com, ambrios@yahoo.com, alinavaleriab@yahoo.com, andrei_chunky@yahoo.com, valeriapostol@yahoo.com

-Skype:romanianryder , campeanudanielpe , ambrios , alinavaleriab.

Pe Facebook grupul ”Lupii Albi”: ” https://www.facebook.com/groups/alb.mandru/

ÎMPREUNĂ PUTEM REALIZA ORICE!


Angheloiu Marius    Contactați autorul petiției