Reduceți urgent tariful la apă potabila și canalizare în comuna Blejoi!

Campania vizează strângerea de semnături pentru reducerea tarifului la apă potabilă și canalizare în comuna Blejoi. În acest moment, Blejoiul este un loc în care traiul este tot mai greu iar cetățenii comunei sunt cocoșați de prețuri, taxe și impozite mărite.

Prețul exagerat al serviciilor de apă și canalizare, care ne situează peste comuna vecină Păulești si nu numai, a carei sursa de apa în mare parte parte este asigurată de către barajul Paltinu și doar câteva puțuri proprii, cu un tarif de 4.2 Ron/mc în cazul comunei mai sus menționate, a generat nemulțumire și revoltă din partea blejoienilor. 

Vom ajunge în scurt timp în situația în care blejoienii să nu își mai poată permite luxul de a folosi apa pentru mâncare sau pentru igiena personală pentru că este prea scumpă.

Comunitatea nu este de acord cu acest tarif practicat de catre HIDRO Prahova S.A. (operator regional a sistemelor de apă și canalizare), tocmai pentru că sursa de apă a comunei este data de puțurile proprii pe care operatorul doar le administrează și de aceea suntem dispuși să mergem până la capăt cu această acțiune în urma căreia vom obține un tarif justificat, sub 4.2 Ron/mc (TVA inclus). 

Toți blejoienii care sunt nemulțumiți de prețul ridicat pe care îl plătesc pentru serviciile de apă și canalizare sunt invitați să se alăture campaniei și să semneze petiția.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Vasile Adrian să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...