REDESCHIDEŢI MUZEUL LUCIAN GRIGORESCU!

Cultura din Medgidia ar putea primi o şansă

După dezbaterea organizată în incinta clădirii Muzeului de Artă, campania intitulată "Redeschideţi muzeul Lucian Grigorescu", iniţiată de Televiziunea ALPHA MEDIA a creat deja primele valuri în rândul politicienilor constănţeni. Această campanie nu are culoare politică, nu are apartenenţă doctrinară. Astfel, îi invităm pe reprezentanţii structurilor decidente, fără a lua în calcul partidul din care fac parte, să se alăture demersului nostru pentru ca această instituţie să fie redată cetăţenilor şi cultura să nu moară în Medgidia! Vă reamintim că actuala clădire a Muzeului de Artă Lucian Grigorescu se află în patrimoniul Consiliului Judeţean Constanţa, muzeul fiind închis din anul 2009. TV Alpha Media lansează provocarea autorităţilor competente de a redeschide Muzeul de Artă Lucian Grigorescu și de aceea vă invităm să semnați această petiție.


Televiziunea Alpha Media    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Televiziunea Alpha Media să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook