Susține și tu reabilitarea segmentului de drum Cocu-Poiana Lacului

Drumul care uneste comuna Cocu de comuna Poiana Lacului a devenit un calvar pentru toti cetatenii. Patru kilometri de drum arata ca dupa bombardamente. Drumul este plin de denivelari, cu gropi mari care afecteaza structura rutiera si care deterioreaza autovehiculele cetatenilor si siguranta acestora in trafic. Vom înainta această petiție către Regia Autonoma Judeteana de Drumuri Arges R.A. Mai multe detalii: 👇🏻

Conform art. 22 alin. (1) din OG nr. 43/1997 privind regimul drumurilor,

Art. 22
Administrarea drumurilor judetene se asigura de catre consiliile judetene, iar a drumurilor de interes local, de catre consiliile locale pe raza administrativ-teritoriala a acestora. Fac exceptie sectoarele de drumuri judetene, situate in intravilanul localitatilor urbane, inclusiv lucrarile de arta, amenajarile si accesoriile aferente, care vor fi in administrarea consiliilor locale respective.

Conform art. 40 din acelasi act normativ:
Drumurile trebuie sa fie semnalizate si mentinute in stare tehnica corespunzatoare desfasurarii traficului in conditii de siguranta de catre administratorul drumului. In perioadele in care pe sectoarele de drum se desfasoara lucrari de intretinere, reparatii, modernizare, reabilitare sau consolidare, aceasta responsabilitate revine executantului lucrarii.

Regia Autonoma Judeteana de Drumuri Arges R.A. este persoana juridica romana de interes judetean care se organizeaza si functioneaza sub autoritatea Consiliului Judetean Arges, avand in administrare intreaga retea de drumuri din domeniul public al judetului Arges.


Codruț Bădescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Codruț Bădescu va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...