PIEDONE NEVINOVAT !

M-au luat... NEVINOVAT  !

Ca pe un câine m-au chinuit și m-au tăvălit șase ani și jumătate ! Zilnic mi-au picurat amar și boală în trup și în familie ! M-au vânat pe unde m-au prins. Că i-am deranjat, că le-am stricat pușculițele... Rămâneți cu bine, oameni buni ! Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați rămas alături în toți anii aceștia grei ! Eu merg acum unde mă azvârle statul meu cel românesc ! Dumneavoastră, cetățenilor din Sectorul 5, vă doresc sănătate și fericire ! Povestea noastră se oprește aici, din păcate. A fost frumos, atât cât ne-au permis, atât cât ne-au lăsat... ! Am dovedit, împreună, că prin muncă se pot face lucruri bune pentru comunitate ! Am crezut în visuri, am împlinit visuri !

Am dovedit că putem face imposibilul... posibil !

VĂ IUBESC !

Să ieșiți la vot când vor fi alegeri ! Să vă alegeți un primar drept, care să vă respecte ! Un primar demn și muncitor, care să vă merite !

Cu multă dragoste, PIEDONE

Free_Piedone.jpg

FREE PIEDONE !    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez FREE PIEDONE ! să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.