PIEDONE NEVINOVAT !

M-au luat... NEVINOVAT  !

Ca pe un câine m-au chinuit și m-au tăvălit șase ani și jumătate ! Zilnic mi-au picurat amar și boală în trup și în familie ! M-au vânat pe unde m-au prins. Că i-am deranjat, că le-am stricat pușculițele... Rămâneți cu bine, oameni buni ! Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați rămas alături în toți anii aceștia grei ! Eu merg acum unde mă azvârle statul meu cel românesc ! Dumneavoastră, cetățenilor din Sectorul 5, vă doresc sănătate și fericire ! Povestea noastră se oprește aici, din păcate. A fost frumos, atât cât ne-au permis, atât cât ne-au lăsat... ! Am dovedit, împreună, că prin muncă se pot face lucruri bune pentru comunitate ! Am crezut în visuri, am împlinit visuri !

Am dovedit că putem face imposibilul... posibil !

VĂ IUBESC ! 

Să ieșiți la vot când vor fi alegeri ! Să vă alegeți un primar drept, care să vă respecte ! Un primar demn și muncitor, care să vă merite !

Cu multă dragoste, PIEDONE 

Free_Piedone.jpg


FREE PIEDONE !    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez FREE PIEDONE ! să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...