Petitie publica impotriva parteneriatului civil homosexual

În viziunea conservatorilor români, si in concordanta cu solicitările Bisericilor și organizațiilor civice creștine, parlamentarii români trebuie să voteze împotriva parteneriatului civil propus de parlamentarul Remus-Florinel Cernea având în vedere următoarele argumente:

1. Institutia parteneriatului civil distorsionează și falsifică o institutie deja existentă, cea a căsătoriei.

2.Singura ratiune pentru care o astfel de falsificare are sens este acceptarea indirectă a casătoriei homosexuale – pas care precede o acceptare directă a acesteia.

3.Obligatia legală a statului roman este de a proteja institutia familiei, institutie care i-a asigurat și îi asigură durabilitatea. Familia generează viata și formează caractere, îndeplinind așadar o suită de functii care depășesc simpla acuplare cu eventual caracter patrimonial. Obligatia legală de a proteja familia se aplică și în cazul unor încercări de contrafacere de tipul parteneriatului civil.

4. Opinia publică din România chestionează legiferarea căsătoriei de tip homosexual. Parlamentul nu poate lua decizii împotriva opiniei publice generale și împotriva etosului unei natiuni într-un anumit moment al dezvoltării sale istorice.


Conservatorii din Romania    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Conservatorii din Romania să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook