Petitie publica impotriva parteneriatului civil homosexual

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Petitie publica impotriva parteneriatului civil homosexual


Musafir

#1

2013-08-22 19:43

Am aflat din presa ca PRO TV lucreaza la un nou format de emisiune: „Patru nunti si o provocare”. La trei cupluri normale, este adaugat si un cuplu de homosexuali, care vor sa-si institutionalizeze relatia. In fapt, PRO TV vrea sa ne induca ideea ca doi homosexuali pot forma o „familie”.

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-08-22 20:07



Musafir

#3

2013-08-23 05:14

Dumnezeu a lasat pe pamant barbatul si femeia pentru a procreea si a duce mai departe neamul omenesc.

Musafir

#4

2013-08-23 10:37

Nu vad care e problema voastra cu orientarea sexuala a unor oameni.

Musafir

#5

2013-08-23 13:03

Cernea, un prăpădit fătat într-un ţucal
care acum sau mai târziu ajunge la canal,
nu poate fi luat de ţara noastră-n serios ;
rămâi acolo-n veci un mare amator de dos !
marcqwan

#6 Re:

2013-08-23 14:34

#1: -

DA POT  FORMA O FAMILIE PT CA E DAT DE LEGILE NATURI

Homosexualitatea - un Frecventa natural în conflict cu natura

Homosexualitatea este o variatie sexuala, care este în mod natural, dar este împotriva naturii. "În mod natural, dar fiind împotriva naturii" aici înseamnă că ea se manifestă printr-un proces natural, dar nu pot servi drept de reproducere naturală. Prin urmare, este împotriva naturii, sau mai degrabă, o variație sexuală natural care este împotriva naturii. Homosexualitatea este o variație înrădăcinată în genetica, și din acest motiv se consideră că este natural. Dar, din cauza incapacității de a reproduce, aceasta este clasificată ca fiind împotriva naturii, prin urmare, homosexualitatea este numit o variatie sexuala natural care este împotriva naturii. Homosexualitatea, ca o variație sexual natural care este împotriva naturii, ar putea niciodată fi clasificate drept ilegală pe seama oricare dintre legile naturale, creatoare și directivele. Prin urmare, se consideră în mod natural normal - deși împotriva naturii, tocmai din cauza imposibilității de procreare să apară. Anumite gene si caracteristicile lor de a determina tipul de variație sexuale, inclusiv homosexualitatea. Dar genele si caracteristicile lor, la rândul lor, sunt particule minuscule de natură și sunt astfel supuse legilor și directivelor naturii. Acest lucru, atunci înseamnă că nimic nu poate fi anormal în sensul de naturalețe sale, în cazul în care permite natura, într-adevăr, se creează, prin care de asemenea rezultă că homosexualitatea este o manifestare fizică a cărei anti-naturalețea se bazează pur și simplu pe lipsa de orice posibilitate pentru procreere. Mai mult, ca homosexualitatea este o manifestare naturală, prin urmare, natura-dat, ea nu poate și nu trebuie să fie luate în considerare, judecat sau condamnat ca degenerate și nefiresc, și în mod similar nu la fel de reprobabil, ca dezgustător, și nici ca încălcarea legii naturale sau umane. Ceea ce este numit nefiresc și o încălcare împotriva naturii, cu toate acestea, este homosexualitatea si bisexualitatea de un sodomitical, degenerat natura - satisfacția sexuală cu și asupra animalelor de orice fel. Această formă de variatie sexuala anume se dezvoltă exclusiv din procesele gândirii umane și fantezii, prin care o persoană este chiar capabil de a influența genele si caracteristicile lor. Procedând astfel, un individ poate genera o anumită predispoziție corespunzător. Aceasta predispozitie apoi se ridică la o aberație, o antinaturalness, și o încălcare împotriva legilor naturii așa cum este descris în următoarele versete despre homosexualitate în Geneza:

11. Desemnată ca homosexualitatea este unirea fizică a două ființe din aceeași specie și sex, de asemenea, numit de sex masculin și de sex masculin sau feminin și feminin.
12. Dintre toate formele de viata de sex masculin este o aberație împotriva naturii, printre toate formele de viata de sex feminin acesta este un aranjament natural.
13. Prin urmare, sexual îmbinare între doi masculi este o aberație împotriva naturii, deoarece inseminarea și inseminarea vin împreună într-un act greșit de procreare.
14. Aceasta este o formă de aberație generate de forme de viata de sex masculin cu degenerat percepțiile senzoriale și de auto-generat forme perverse, nenaturale de dorinta.
15. Acest tip de activitate sexuala poate veni doar despre printre, forme de sex masculin vieții umane, cu egoism homosexualilor inerente care, în calitate de forme de viață, sunt induși în eroare și au degenerat prin factori de învățături false, dorințele perverse necontrolate și poftele ilegale.

Degenera percepțiile senzoriale și de auto-create dorințele, anti-naturale în formă perversă, precum și egoismul homosexualilor inerent, sunt interpretate ca generând un pseudo-homosexualitate, care este generat de unul de propriile gânduri și fantezii, și care transgreseaza împotriva legilor naturale de creatie și directivele, și constituie, prin urmare, o aberație. Această formă de homosexualitate nu arată nici un fel de legătură cu homosexualitatea natural, care este împotriva naturii, dar genetic predeterminat de natura. Ca o regulă, homosexualitatea degenerat, prin urmare, pseudo-homosexualitate, care este auto-creat, prin gânduri și fantezii, este asociat cu alte anomalii de auto-generat sexuale și greșelile împotriva legilor naturii, cum ar fi sodomie, masochism, sadism, și așa mai departe. Homosexuali, prin definiție, nu poate efectua acte procreative sexual cu un altul. Ei pot pur și simplu se satisface sexual, așa cum este explicat în OM:

138. Pentru ca un om nu poate suporta un copil, deci o procreativ - contact sexual nu poate exista de la un om la altul sau între un om și altul, în caz contrar, acesta ar fi un păcat împotriva direcției de Creație, față de legile și directivele creației, și împotriva ordinea de șapte ori.

Bărbații homosexuali, prin urmare, nu poate efectua acte sexuale cu un altul, ei a lua pur și simplu plăcerea sexuală. La baza acestei definiții este că oamenii sunt în imposibilitatea de a procrea cu și între unul pe altul. Astfel, un act sexual autentic poate avea loc numai atunci când posibilitatea de procreare există, așa cum este cazul cu doi oameni de sexe diferite - bărbat și femeie. Toate celelalte activități sexuale, în cazul în care nu sunt oferite oportunități de reproducere, ca și în cazul actelor între doi bărbați, au numit pur și simplu plăcerea sexuală. Desigur, activitățile sexuale între doi parteneri de sexe diferite, care sunt atât individual sau infertile sunt, de asemenea, considerate acte sexuale. De importanță aici este doar că cele două sunt de sex diferit. Acesta este modul în care faptele sunt explicate în învățăturile spirituale. Când OM la pagina 69, versetul 139, afirmă că homosexual unirea a doi oameni este pedepsită, aceasta înseamnă că bărbații homosexuali sunt vinovați, atunci, atunci când vin împreună într-un mod care le face capabile de a da naștere într-o nefirească și un sacrilegiu mod (de exemplu, prin manipulare genetica, etc), iar apoi au relații sexuale în scopul de procreeze urmași prin aceasta înseamnă:

139. Astfel, un om încalcă împotriva direcției de creație în aceste chestiuni, dacă el se alătură sacrilegiously un alt bărbat într-o relație de procreare, sexuale, și, astfel, el va fi vinovat și pedepsit pentru tot restul vieții sale la un loc pentru îndeplinirea măsura corectivă. Și o măsură similară se aplică, de asemenea, atunci când un bărbat sau o femeie se alătură cu forme de viață de un alt tip, care sunt numite animale.

marcqwan

#7 Re:

2013-08-23 14:35

#3: -

Homosexualitatea - un Frecventa natural în conflict cu natura

Homosexualitatea este o variatie sexuala, care este în mod natural, dar este împotriva naturii. "În mod natural, dar fiind împotriva naturii" aici înseamnă că ea se manifestă printr-un proces natural, dar nu pot servi drept de reproducere naturală. Prin urmare, este împotriva naturii, sau mai degrabă, o variație sexuală natural care este împotriva naturii. Homosexualitatea este o variație înrădăcinată în genetica, și din acest motiv se consideră că este natural. Dar, din cauza incapacității de a reproduce, aceasta este clasificată ca fiind împotriva naturii, prin urmare, homosexualitatea este numit o variatie sexuala natural care este împotriva naturii. Homosexualitatea, ca o variație sexual natural care este împotriva naturii, ar putea niciodată fi clasificate drept ilegală pe seama oricare dintre legile naturale, creatoare și directivele. Prin urmare, se consideră în mod natural normal - deși împotriva naturii, tocmai din cauza imposibilității de procreare să apară. Anumite gene si caracteristicile lor de a determina tipul de variație sexuale, inclusiv homosexualitatea. Dar genele si caracteristicile lor, la rândul lor, sunt particule minuscule de natură și sunt astfel supuse legilor și directivelor naturii. Acest lucru, atunci înseamnă că nimic nu poate fi anormal în sensul de naturalețe sale, în cazul în care permite natura, într-adevăr, se creează, prin care de asemenea rezultă că homosexualitatea este o manifestare fizică a cărei anti-naturalețea se bazează pur și simplu pe lipsa de orice posibilitate pentru procreere. Mai mult, ca homosexualitatea este o manifestare naturală, prin urmare, natura-dat, ea nu poate și nu trebuie să fie luate în considerare, judecat sau condamnat ca degenerate și nefiresc, și în mod similar nu la fel de reprobabil, ca dezgustător, și nici ca încălcarea legii naturale sau umane. Ceea ce este numit nefiresc și o încălcare împotriva naturii, cu toate acestea, este homosexualitatea si bisexualitatea de un sodomitical, degenerat natura - satisfacția sexuală cu și asupra animalelor de orice fel. Această formă de variatie sexuala anume se dezvoltă exclusiv din procesele gândirii umane și fantezii, prin care o persoană este chiar capabil de a influența genele si caracteristicile lor. Procedând astfel, un individ poate genera o anumită predispoziție corespunzător. Aceasta predispozitie apoi se ridică la o aberație, o antinaturalness, și o încălcare împotriva legilor naturii așa cum este descris în următoarele versete despre homosexualitate în Geneza:

11. Desemnată ca homosexualitatea este unirea fizică a două ființe din aceeași specie și sex, de asemenea, numit de sex masculin și de sex masculin sau feminin și feminin.
12. Dintre toate formele de viata de sex masculin este o aberație împotriva naturii, printre toate formele de viata de sex feminin acesta este un aranjament natural.
13. Prin urmare, sexual îmbinare între doi masculi este o aberație împotriva naturii, deoarece inseminarea și inseminarea vin împreună într-un act greșit de procreare.
14. Aceasta este o formă de aberație generate de forme de viata de sex masculin cu degenerat percepțiile senzoriale și de auto-generat forme perverse, nenaturale de dorinta.
15. Acest tip de activitate sexuala poate veni doar despre printre, forme de sex masculin vieții umane, cu egoism homosexualilor inerente care, în calitate de forme de viață, sunt induși în eroare și au degenerat prin factori de învățături false, dorințele perverse necontrolate și poftele ilegale.

Degenera percepțiile senzoriale și de auto-create dorințele, anti-naturale în formă perversă, precum și egoismul homosexualilor inerent, sunt interpretate ca generând un pseudo-homosexualitate, care este generat de unul de propriile gânduri și fantezii, și care transgreseaza împotriva legilor naturale de creatie și directivele, și constituie, prin urmare, o aberație. Această formă de homosexualitate nu arată nici un fel de legătură cu homosexualitatea natural, care este împotriva naturii, dar genetic predeterminat de natura. Ca o regulă, homosexualitatea degenerat, prin urmare, pseudo-homosexualitate, care este auto-creat, prin gânduri și fantezii, este asociat cu alte anomalii de auto-generat sexuale și greșelile împotriva legilor naturii, cum ar fi sodomie, masochism, sadism, și așa mai departe. Homosexuali, prin definiție, nu poate efectua acte procreative sexual cu un altul. Ei pot pur și simplu se satisface sexual, așa cum este explicat în OM:

138. Pentru ca un om nu poate suporta un copil, deci o procreativ - contact sexual nu poate exista de la un om la altul sau între un om și altul, în caz contrar, acesta ar fi un păcat împotriva direcției de Creație, față de legile și directivele creației, și împotriva ordinea de șapte ori.

Bărbații homosexuali, prin urmare, nu poate efectua acte sexuale cu un altul, ei a lua pur și simplu plăcerea sexuală. La baza acestei definiții este că oamenii sunt în imposibilitatea de a procrea cu și între unul pe altul. Astfel, un act sexual autentic poate avea loc numai atunci când posibilitatea de procreare există, așa cum este cazul cu doi oameni de sexe diferite - bărbat și femeie. Toate celelalte activități sexuale, în cazul în care nu sunt oferite oportunități de reproducere, ca și în cazul actelor între doi bărbați, au numit pur și simplu plăcerea sexuală. Desigur, activitățile sexuale între doi parteneri de sexe diferite, care sunt atât individual sau infertile sunt, de asemenea, considerate acte sexuale. De importanță aici este doar că cele două sunt de sex diferit. Acesta este modul în care faptele sunt explicate în învățăturile spirituale. Când OM la pagina 69, versetul 139, afirmă că homosexual unirea a doi oameni este pedepsită, aceasta înseamnă că bărbații homosexuali sunt vinovați, atunci, atunci când vin împreună într-un mod care le face capabile de a da naștere într-o nefirească și un sacrilegiu mod (de exemplu, prin manipulare genetica, etc), iar apoi au relații sexuale în scopul de procreeze urmași prin aceasta înseamnă:

139. Astfel, un om încalcă împotriva direcției de creație în aceste chestiuni, dacă el se alătură sacrilegiously un alt bărbat într-o relație de procreare, sexuale, și, astfel, el va fi vinovat și pedepsit pentru tot restul vieții sale la un loc pentru îndeplinirea măsura corectivă. Și o măsură similară se aplică, de asemenea, atunci când un bărbat sau o femeie se alătură cu forme de viață de un alt tip, care sunt numite animale.

SERBAN
Musafir

#8

2013-08-24 06:01

Despre homosexuali și alți detracați :::

Oricât s-ar strădui "europenii" și alți străini stricați să ne "obisnuiască" cu moravurile lor perverse , noi Românii vom spune întodeauna NU.
Și îi vom scuipa în față pe acesti "învățători" .
Ca pe ciudățenii și deviați și perverși ce sunt .
Om avea și noi Românii păcatele noastre .
Și nu puține.
Dar suntem un popor sănătos .
Și care vrea să rămană sănătos și necontaminat de toate porcăriile și moravurile scârbăvniciei "moderne" , venită pe capul nostru de aiurea.


Musafir

#9

2013-08-25 08:51

Aceasta petitie nu vrea sa interzica relatiile homosexuale, pentru ca nu sta nimeni langa pat sa vada ce faci tu, insa pastreaza interzicerea casatoriei persoanelor de acelasi sex, casatorie care este un act public, efectuat de institutiile statului, iar daca este un act public, inseamna ca la aceasta informatie au acces si copiii nostri. legea spune ca pana la varsta de 18 ani, copiii nu au voie sa priveasca pornografia, dar prin legea lui Cernea, pot sa vada zilnic la televizor barbati care se saruta, si care, le poate influenta si lor orientarea sexuala de la varste fragede. Recomand "domnului" Cernea sa renunte la acest proiect, mai sunt si alte propuneri pe care poate sa le transforme in lege si care sa vina in sprijinul societatii cu adevarat, iar daca nu poate si nu il duce capul, macar sa stea acolo, in Parlament, sa isi termine mandatul de deputat, sa isi ia salariul, si sa ne lase pe noi, romanii, asa cum ne-a lasat Dumnezeu. Daca nu are suficienta reclama si nu stie cum sa atraga atentia asupra sa, sa se implice intr-un scandal homosexual. daca vad ca propune legea homosexualitatii, inseamna ca el vrea sa intre in legalitate.

Musafir

#10 Scopul nostru este distrugerea familiei - declaraţiile unei activiste LGBT

2013-08-31 16:20

Declaraţiile unei activiste LGBT - Mariei Alexandrovna Gessen (13 ian. 1967) sunt cât se poate de clare:

„Căsătoria dintre homosexuali este un lucru cât se poate de simplu şi care nu necesită multă dezbatere, pe atât de normal şi de clar pe cât este distrugerea instituţiei familiei. Familia nu ar trebui să mai existe. Eforturile depuse pentru legalizarea căsătoriei dintre homosexuali sunt de fapt şi de drept o minciună, o diversiune, în legătură cu ceea ce vom face din căsătorie odată ajunşi în acel punct – minţim când spunem că instituţia familiei nu se va schimba. Acesta este un neadevăr. "

Musafir

#11 IMPORTANT DIN PUNCT DE VEDERE JURIDIC SI LEGISLATIV

2013-09-01 04:32

Adunarea Parlamentara OSCE

Supun atentiei dumneavoastra cateva informatii de data foarte recenta si cu implicatii majore in social.

Voi prelua cateva articole, deoarece mai bine decat cei implicati direct si care au luat si iau decizii, nimeni n-ar putea povesti. Asadar, pe date concrete, petrecute in urma cu 2 (doua) luni de zile (29 iunie 2013):

"Puțină lume din afara cercurilor politice știe că, din punct de vedere al dreptului internațional, așa-zisele „drepturi ale homosexualilor la căsătorie și filiație” (adică „dreptul la a întemeia o familie”) nu există, de fapt. Niciunul dintre instrumentele ratificate de statele lumii și având caracter obligatoriu (așa-numitul „hard law”) nu precizează nimic despre așa ceva. Declarația Universală a Drepturilor Omului, Pactul Internațional cu privire la Drepturile Civile și Politice, Convenția Europeană a Drepturilor Omului, Cartea Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene sau alte instrumente regionale nu pomenesc nimic de vreun drept al homosexualilor la căsătorie; ba dimpotrivă (tot așa cum nu amintesc nimic de avort, ci despre dreptul la viață al copilului nenăscut).

Propaganda lobby-ului homosexual „pentru respectarea drepturilor” se întemeiază doar pe intimidare, minciună, înșelătorie și șantaj politic prin pervertirea limbajului tratatelor internaționale. Când mai auziți în timpul vreunei discuții „este dreptul nostru” puteți să întrebați „și unde scrie asta?” Veți fi surprinși să constatați că, dincolo de fardul propagandei învățate pe de rost la seminariile Accept nu se află nimic altceva decât… confuzie.

Conștienți de această hibă în mod normal de netrecut, grupurile de presiune homosexuale încearcă să o suplinească prin intermediul Curții Europene a Drepturilor Omului (vezi de ex. cazul X c. Austria) și al organismelor din care izvorăște așa-numitul „soft law”, adică organismele cu decizii neobligatorii, precum Consiliul Europei și Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE). Astfel, prin rezoluții repetate, propagandiștii homosexuali speră la întărirea curentului politic favorabil lor și continuă remodelarea legislațiilor naționale conform agendei distructive proprii și care, în mod cert, nu servește de fapt homosexualii, ci doar interesele unor cercuri de putere neo-marxiste.

Cel mai recent exemplu al acestei tactici perfide este tentativa de adoptare în reuniunea OSCE a Principiilor de la Yogyakarta. Acesta este cel mai radical document al lobby-ului homosexual – suprimă libertatea de expresie, libertatea religioasă și desființează familia. Marea problemă a autorilor este însă că acest document nu este recunoscut de nimeni (adică, de niciun stat) cu excepția celor care l-au scris și ca atare nu are nicio putere juridică. Iată pe scurt câteva probleme cu Principiile Yogyakarta.

Pe 29 iunie a.c. a avut loc la Istanbul reuniunea Comitetului permanent al Adunării Parlamentare a Organizației pentru Securitate și Cooperare în Europa, OSCE *.

_____________

* Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa (OSCE) este o organizație internațională pentru securitate. Se concentrează asupra prevenirii conflictelor, administrării crizelor și reconstrucției post-conflictuale. Este formată din 57 de țări participante din Europa, Mediterană, Caucaz, Asia Centrală și America de Nord, acoperind întreg spațiul emisferei nordice. Adunarea Parlamentară și Consiliul Ministerial sunt organismele de decizie ale OSCE. Comitetul permanent constă din șefii delegațiilor naționale în Adunarea Parlamentară și din membrii birourilor (comisii de specialitate). Rolul acestuia este să pregătească și să conducă lucrările Adunării Parlamentare între sesiuni.

___________

Subiectele aprobate pentru dezbaterea ce va avea loc în timpul sesiunii anuale variază de la criza umanitară în Siria până la libertatea de religie în regiunea OSCE și de la schimbările climatice la adopțiile internaționale.

Patru puncte au fost respinse, neîntrunind voturile necesare din partea membrilor Comitetului permanent pentru a fi incluse pe lista dezbaterilor Adunării Parlamentare: situația din Kazahstan, kurzii din Turcia, drepturile omului în Rusia și Principiile de la Yogyakarta.

Primul care a vorbit subliniind pericolele ridicate de documentul liberticid și anti-creștin „Yogyakarta” a fost congressman-ul american Chris Smith (Republican), vechi prieten al României și unul dintre cei mai cunoscuți apărători ai copilului nenăscut și familia tradiționale dintre politicienii SUA. Au mai luat cuvântul și liderii delegațiilor din Polonia, Rusia, Italia și Armenia.
Iată transcript-ul câtorva extrase:

„Îndemnăm liderii delegațiilor să voteze contra punctului 26 de pe lista suplimentară (Principiile Yogyakarta)

Statele Unite solicită respectuos membrilor Comitetului să nu aprobe – repet, să nu aprobe – punctul nr. 26, recunoașterea așa-numitelor Principii Yogyakarta.

Identitatea de gen / homosexuală / sexuală promovată de acestea sunt extrem de controversate și sunt deja subiect de profund dezacord între statele membre OSCE și alte națiuni ale lumii.

Documentul „Principiile Yogyakarta” nu are absolut nicio bază în legea internațională și nu a fost negociat de state. El contrazice acorduri OSCE deja existente asupra libertății religioase și a libertății de expresie.

Conform Principiului 29 al acestuia document, națiunile trebuie să stabilească noi proceduri „penale, civile și administrative” și sancțiuni pentru numeroasele pretinse „infracțiuni pe baza orientării sexuale și de gen, reale sau presupuse…”

Ce înseamnă acest lucru? Nimeni nu știe exact.

Însă, conform Principiului 18, de exemplu, oricine furnizează „tratament medical sau consiliere psihologică destinată să trateze orientarea sexuală și identitatea de gen” comite „infracțiuni de abuz medical. Așadar, dacă un membru al clerului consiliază o persoană privind identitatea de gen într-un sens care poate contrazice această stare, cel în cauză este pasibil de urmărire penală și poate fi sancționat cu amendă sau închisoare. Dorește Adunarea Parlamentară a OSCE să susțină așa ceva?

De asemenea, Principiul 21 statuează că drepturile religioase și de conștiință nu pot fi invocate de stat pentru a justifica legi, politici și practici care „discriminează pe baze de orientare sexuală.”

Cum va afecta acest principiu refuzul unei biserici, sinagoge sau moschei de a oficia căsătorii între persoane de același sex? Va fi considerat și aceasta drept o infracțiune?

Alte așa-numite principii – sunt 29 în total, cu 128 de puncte în care statele sunt obligate să acționeze într-un fel sau altul – includ nu doar recunoașterea, dar și promovarea fățișă a identității de gen prin strategii guvernamentale de asistență socială îndreptate către toate persoanelor care se confruntă cu „tranziții de gen.”

După adoptare, Principiul 24 nu doar că promovează adopția de copii pentru cuplurile homosexuale dar slăbește într-un mod semnificativ dreptul internațional actual. Convenția asupra Drepturilor Copilului statuează că „interesul superior al copilului” este criteriul călăuzitor în adopție, însă Principiile de la Yogyakarta erodează acest standard legal, transformând interesul superior al copilului în doar „unul din” criteriile primare.

Principiul 9 afirmă că orice persoană cu o auto-asumată „identitatea de gen” sau „orientare sexuală” care se face vinovată de o infracțiune privativă de libertate trebuie să „participe la decizia referitoare la locul de detenție potrivit cu orientarea sa sexuală și identitatea sa de gen.”

Principiile 13 și 17 afirmă că statele trebuie să ia „toate măsurile legislative, administrative și de altă natură pentru a se asigura că asigurările de sănătate sau alte beneficii includ modificări fizice legate de identitatea de gen… statele trebuie să faciliteze accesul la modificările trupului” (adică la operațiile de schimbare de sex).

Așa-numitul Principiu 16 cere ca metodele de educație și curiculele „promovează orientarea sexuală și de gen”.

Documentul Yogyakarta ar încălca grav libertatea religioasă, a cuvântului și a conștiinței. Principiul 21 cheamă statele să reducă la tăcere pe acei care sunt fideli convingerilor tradiționale privind căsătoria și sexualitatea prin pedepse penale, civile și administrative.

De aceea, Statele Unite ale Americii solicită liderilor delegațiilor să li se alăture în votul contra punctului suplimentar 26 de pe agenda Comitetului.” - Chris Smith "
Mai jos este filmarea integrala a acestei sedinte:
http://www.youtube.com/watch?v=h2kg9gr9npg&feature=youtu.be&t=1h20m20s


Musafir

#12 legatura clara dintre homosexualitate si pedofilie

2013-09-02 06:19

articol despre legatura clara dintre homosexualitate si pedofilie

http://adevarul.ro/international/europa/der-spiegel-istoria-aliantei-socante-miscarea-gay-pedofili-germania-anilor-80-1_5220ca67c7b855ff562bddd0/index.html


<<În anii 80, grupurile de activişti pentru drepturile homosexualilor din Germania au format o alianţă cu pedofilii, militând pentru legalizarea sexului cu minori. Este o perioadă neagră pentru comunitatea gay, despre care puţini au curajul să vorbească astăzi, anunţă publicaţia germană Der Spiegel.


In iulie 1981, revista pro-gay „Rosa Flieder“ publica un interviu cu Olaf Stüben, unul dintre cei mai cunoscuţi pedofili din Germania de la acea vreme, care scria pentru ziarul de stânga, Die Tageszeitung. Stüben milita deschis pentru acceptarea pedofiliei drept un lucru sănătos şi moral.

Pedofilul a fost întrebat dacă este acceptabil ca adulţii să întreţină raporturi sexuale cu copii şi tineri. Stüben a răspuns detaliat despre partide de sex cu băieţei şi declara că a venit vremea ca atingerea copiilor să nu mai fie un lucru tabu. „Inocenţa copiilor este o invenţie a lumii burgheze de la începuturile capitalismului“, susţinea Stüben.

Dar interviul din revista Rosa Fielder nu era o raritate. Din contră, în anii 70 şi 80, multe publicaţii pro-gay promovau deschis sexul cu copii, publicând chiar şi poze cu băieţei dezbrăcaţi. Revista „Don“ a prezentat cinci reportaje cu experienţele unor bărbaţi pedofili. Titlul era „Nu suntem violatori de copii!“.>>

t

#13

2013-09-03 08:38

Ati citit macar proiectul? E vorba de un contract care se incheie la notariat, nu are legatira cu starea civila sau cu casatoria

Musafir

#14 Re:

2013-09-03 09:25

#13: t -  

din textul petitiei

"1. Institutia parteneriatului civil distorsionează și falsifică o institutie deja existentă, cea a căsătoriei.

2.Singura ratiune pentru care o astfel de falsificare are sens este acceptarea indirectă a casătoriei homosexuale – pas care precede o acceptare directă a acesteia."

notarii vor fi obligati sa incheie aceste parteneriate peste voia lor si contra constiintei lor si in contrast cu legile tarii. legile sunt construite pe principii morale si etice recunoscute (ce corespund constiintei generale a umanitatii), tocmai pentru a anticipa eventuale derapaje sociale imorale, printre care si homosexualitatea. homosexualitatea incalca tote principiile moralei si naturale.


Musafir

#15 Declarația Universală a Drepturilor Omului

2013-09-09 06:11

Declarația Universală a Drepturilor Omului

Articolul 16
1. Cu începere de la împlinirea vârstei legale, bărbătul și femeia, fără nicio restricție în ce privește rasa, naționalitatea sau religia, au dreptul de a se căsători și de a întemeia o familie. Ei au drepturi egale la contractarea căsătoriei, în decursul căsătoriei și la desfacerea ei. (nu se specifica (dez)orientarea sexuala)
2. Căsătoria nu poate fi încheiată decât cu consimțământul liber și deplin al viitorilor soți.
3. Familia constituie elementul natural și fundamental al societății și are dreptul la ocrotire din partea societății și a statului.

http://ro.wikisource.org/wiki/Declara%C8%9Bia_Universal%C4%83_a_Drepturilor_Omului

COCO

#16

2013-09-10 17:28

E HIDOS SI IMPOTRIVA FIRII!
SA NU INCURAJAM ASTFEL DE SCARBOSENII, DACA VOR DREPTURI SA PLECE IN TARILE CARE LE STAU LA PICIOARE!

Musafir

#17 Re:

2013-09-11 08:03

#16: COCO -  

 dar au drepturi, ca si toti ceilalti. fac doar scandal degeaba.


Musafir

#18

2013-09-11 09:08

adica acei oamenidoresc ca altii sa le faca copii pe care apoi sa-i perverteasca ei?

Musafir

#19

2013-09-19 11:34

SODOMIE se cheama, nu homosexualitate, gay, sau altceva, si orice societate ce promoveaza SODOMIA va avea si TREBUIE sa aiba soarta SODOMEI.

Musafir

#20 "parteneriatul civil" si/sau "concubinajul" legalizat

2013-10-20 21:01

un astfel de act ar incuraja concubinajul si in randul heterosexualilor, pentru ca parteneriatul civil poate fi si intre heterosexuali si nu numai, ceea ce ar duce la defavorizarea sau minimizarea casatoriei, punand-o pe picior de egalitate cu concubinajul, conducand astfel la incurajarea imoralitatii si la periclitarea mediului familial fapt ce ar afecta dezvoltarea stabila a copiilor. poate fi considerata o problema de interes public si nu trebuie adoptata. cu alte cuvinte, concubinajul ar deveni un fel de casatorie avand aceleasi implicatii in ambele cazuri, ceea ce ar duce la o instabilitate psiho-sociala a dezvoltarii copiilor.
deja s-ar extinde intr-un mod periculos sfera acceptarii relatiilor bazate pe "orientarea sexuala", deviind catre acceptarea mult prea multor obiceiuri imorale, periculoase pentru societate, ceea ce inseamna ca nu pot fi transformate in "acte legale". legalizarile trebuie sa se rezume doar la aspectele fundamentale ale societatii, fara a nuanta obiceiurile ce pot fi legalizate intr-un fel sau altul, pentru obiceiurile imorale se urmeaza unul altuia fiind construite pe aceleasi principii.

Musafir

#21 informatii, proiectul de lege, argumente, pericole

2013-11-28 17:18

informatii, proiectul de lege, argumente, pericole

http://parteneriat-civil.ro/

Musafir

#22

2015-04-23 18:22

Nu este normal, chiar trebuie sa fim papagalii Europei? ce fac altii sa facem si noi? Chiar nu avem oleaca de discernamant? Remus Cernea si altii asemenea sa isi puna pofta in cui, ca nu va trece aceasta lege, sub nicio forma ! Doamne ajuta-ne !

Musafir

#23

2015-04-27 16:39

Am semnat aceasta petitie cu speranta ca pruncii de azi nu vor gasi o Romanie sodomita, o tara a "alternativelor" sinucigase!

Musafir

#24

2016-01-09 08:39

Dumnezeu a lasat pe pamant casatoria intre un barbat si o femeie.Cei care vor altceva servesc Antihristului.
saa

#25 asa

2016-01-09 18:03

Fanaticii religiosi ...