PETITIE PRIVIND RELUAREA CURSELOR EFECTUATE DE ASOCIATIA METROPOLITAN TRANS

Subsemnatii, semnatari ai prezentei petitii, ne exercitam nemultumirea fata de suspendarea provizorie a actului administrativ ,,Hotararea Adunarii generale a Asociatilor Metropolitan Trans nr.34/1.10.2020 privind aprobarea delegarii gestiunii serviciului de transport public prin atribuirea directa pana la solutionarea definitiva a cauzei privind anularea actului". Totodata ne exercitam nemultumirea fata de firmele private de  transport SC GENYLIZ COMEX SRL ,SC NENCIU COM SRL si SC MAREXVAL TRANS SRL care nu au conditii de a face transport public.
Sustinem necesitatea reluarii transportului public de catre ASOCIATIA  METROPOLITAN TRANS . Cetatenii comunelor Milcovul, Vinatori, Rastoaca, Campineanca, Gologanu si Golesti au dreptul in asigurarea unor servicii de transport public de calitate si cu respectarea normelor de distantare sociala cauzate de COVID 19 si drepturile persoanelor cu handicap sau mobilitate redusa.

Prin semnătura mea, autorizez Corina Robu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.