Petiție pentru un "Weekend" curat, fără scăldat în bazine în haine de stradă la Târgu-Mureș

Subsemnații prezentei petiții dorim să vă aducem la cunoștință faptul că bazinele Complexului de Agrement și Sport «Mureşul» sunt folosite adesea în mod necorespunzător. Ne referim concret la scăldatul în bazine în haine de stradă, la spălarea hainelor în bazin sau la aruncarea deșeurilor în locuri neamenajate. Solicităm Consiliului Local al Municipiului Târgu Mureș să regelmenteze prin Hotărâre de Consiliu Local modul corespunzător de utilizare a spațiilor, cu accent pe reguli de igienă ce pot periclita sănătatea celor ce utilizează spațiile respective. Solicităm, de asemenea să se stabilească amenzi în cazul nerespectării reglementărilor. Solicităm Administrației Complexului de Agrement și Sport «Mureşul» să-și informeze beneficiarii prin afișe și mesaje sonore cu privire la aceste reguli și amenzi, să asigure dotarea și utilarea spațiilor cu sisteme de monitorizare și supraveghere, respectiv cu personal suficient pentru asigurarea respectării regelmentărilor, iar în caz de abateri să ia măsuri.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Bende Katalin să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )