Petitie pentru reorganizarea etapei pe sectoare a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar - disciplina SAH

In perioada octombrie - decembrie 2019 Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a organizat etapa pe sectoare a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar pentru disciplina SAH. Din declaratiile reprezentantilor ISMB, la unele sectoare s-a desfasurat ...pe echipe, la altele ...individual, desi in Calendarul Competitiilor Sportive Scolare din Municipiul Bucuresti pentru anul scolar 2019-2020 se precizeaza clar ca este un concurs INDIVIDUAL.

Trist este ca multi dintre noi, parinti ai caror copii practica sahul, nu am avut cunostinta despre aceasta competitie(unde si cum a fost promovat concursul doar ISMB stie), ceea ce inseamna ca ai nostri copii nu au beneficiat de egalitate de sanse, ba mai mult: se cheama DISCRIMINARE.

Si, foarte important, este singurul concurs de sah pentru care ocupantii podiumului primesc burse, atat pentru etapa pe sectoare, cat si pentru etapa nationala.
In plus, regulamentul de organizare lipseste cu desavarsire de pe site-ul ISMB.
Singura solutie viabila este invalidarea competitiei organizate in 2019 si reorganizarea acesteia in toate sectoarele Municipiului Bucuresti(dupa cum recunostea si unul dintre reprezentantii M.E.N). In acest sens, vom depune o petitie la Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si la Ministerul Educatiei si Cercetarii

Parintii care sustin acest demers sunt rugati sa trimita pana miercuri 19 februarie numele si prenumele parintelui, numele si prenumele elevului si scoala la care invata. P E T I T I E S A H arond G M A I L . C O M

Va rugam sa semnati si petitia online.

Prin semnare, autorizez pe Ulian Bogdan să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.