Petitie pentru pastrarea benzii dedicate pentru transport public, ambulanta si taxi pe strada Cluj

Conform planului primariei, se doreste renuntarea la banda dedicata transportului public de pe strada Cluj si creerea unei benzi suplimentare in locul acesteia, fapt ce va incurca fluenta transportului public si a vehiculelor de interventie. Aceasta solutie nu va ajuta fluidizarea traficului, principala gatuire realizandu-se la intersectia strazilor Aries si Martirilor cu Bulevardul Liviu Rebreanu. Mai mult decat atat, statiile existente vor trebui mutate de pe strada Cluj pe Aleea Ripensia, ceea ce implica cheltuieli suplimentare, zonele nefiind gandite astfel. Rugam insistent oprirea acestui demers!

Prin semnare, autorizez pe Vlad Cumpanas să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.