Petitie pentru cedarea conducerii Aeroportului International Oradea catre Primaria Oradea

La ora actuala, nu exista nicio negociere serioasa, pentru vreun zbor extern, derulata de conducerea aeroportului sau alte entitati judetene, astfel incat, atata timp cat Aeroportul Oradea va continua sub tutela Consiliului Judetean Bihor, nu vom vedea curse externe de linie, nici macar low cost, iar cheltuielile sunt mai mari decat incasarile, aeroportul riscand falimentul.
Procesarea pasagerilor se face greoi, in mod asemanantor unui aeroport oarecare, nicidecum a unuia international si care nu justifica salariile imense din Consiliul de Administratie.
Ideea ca nu ar fi destui pasageri pentru cursele internationale, este doar o inventie a CJ, cursele externe de anul trecut au avut un procent de ocupare de peste 95% 


Oradea suntem noi    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Oradea suntem noi să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...