PETITIE pentru ASFALTARE si CANALIZARE PLUVIALA - Strada Ficusului, Sat Giroc, Com Giroc, jud. Timis

Catre: Primaria Comunei Giroc si Consiliul local Giroc,

Va adresam aceasta petitie in numele celor care locuiesc si sunt proprietari pe Strada Ficusului – Sat GIROC, Comuna GIROC. Cu totii impartasim preocupari comune pentru mai bunul mers al lucrurilor in Comuna GIROC, asa incat speram sa tratati cu egala seriozitate nemultumirile tuturor, indiferent de zona in care locuim. Aceasta petitie se vrea una a promovarii dialogului intre comunitate si administratia locala, dar si a responsabilizarii. In calitatea noastra de contribuabili, consideram ca de o parte din banii pe care-i platim ca taxe si impozite ar trebui sa beneficieze si comunitatea noastra, prin programe de imbunatatire a infrastructurii si pentru cresterea calitatii vietii.                                                    

Dorim sa ne exprimam ingrijorarea cu privire la starea Strazii Ficusului fiind un drum caruia ii lipseste asfaltul si reteaua de colectare a apei pluviale, drum plin de gropi, denivelari si praf sau noroi. Este o strada parcursa zilnic de automobile si pietoni. 

Situatia este si mai grava in sezonul ploios sau la iesirea din iarna. Pentru a fi foarte exacti, trebuie sa spunem ca in oricare din lunile anului strazile noastre sunt pline de capcane la fiecare pas si, prin degradarea continua a suprafetei de rulare pe zone din ce in ce mai mari, a devenit de mult timp pur si simplu drumuri de tara foarte prost intretinute. O consecinta directa si grava a starii carosabilului este cantitatea foarte mare de praf ce se ridica in atmosfera la trecerea autovehiculelor, care afecteaza practic toate locuintele din zona, nu doar pe cele din imediata apropiere a drumurilor. Praful se ridica indiferent de viteza de rulare a masinilor, iar unele masini chiar circula cu viteze mari.  

Va solicitam in consecinta sa ne raspundeti in termenul legal. Nu printr-un mesaj care sa se limiteze la “Nu sunt bani, nu avem ce face, mai lipseste o hartie, punct”, ci prin unul cat se poate de documentat si cat mai la subiect, in care sa ne spuneti daca, cum si cand vor fi rezolvate aceste probleme, cu termene precise. Am vrea, spre a va dovedi deschiderea noastra, sa mai adaugam si ca luam in calcul si transmiterea acestei petitii – care, trebuie subliniat, ramane adresata dumneavoastra in fapt – si catre alte institutii, un demers onest si constructiv in esenta, care ar trebui sa aiba o influenta pozitiva asupra rezolvarii necesitatilor noastre.  

Incheiem prin a spune ca ne rezervam dreptul ca – in masura in care problemele pe care vi le-am adus in atentie nu se vor rezolva sau nu vor primi un raspuns corespunzator – sa va mai adresam si alte petitii sau chiar sa ne promovam demersul si cu ajutorul unor institutii de presa si alte institutii ale statului.  

Pe aceasta cale solicitam institutiei dumneavoastra sa ia masuri pentru remedierea situatiei expuse.

Astfel, solicitam urmatoarele:

a)      asfaltarea strazi Ficusului;

b)      construirea retelei de canalizare pentru colectarea apei pluviale;

c)      toate cele necesare pentru a putea circula in siguranta pe strada Ficusului.

96a789dd-4a43-4f3e-91e4-cad8dee181eb1.jpegfff1da2b-5c42-4802-af4c-472e2967612d.jpeg

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Lucian Cerbu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...