Petitie pentru AGN cu prezenta adresata Tehnicienilor Dentari din Romania

Stimati tehnicieni dentari,

In conformitate cu art. 42, alin. 20, lit. d din Statut si art.25, lit.d din ROF Adunarea Generala Nationala( AGN) in sesiune ordinara sau extraordinara, este convocata de catre:.......d)1/6 din numarul membrilor Ordinului; initiem aceasta petitie pentru ca ne sta in putere, noua membrilor OTDR, sa convocam AGN.

Tinand cont ca numarul membrilor activi este de aproximativ 6000, inseamna ca aceasta petitie ar trebui sa stranga minim 1000 semnaturi de la membrii OTDR(nu conteaza statusul de activitate) pentru a putea sa produca efecte.

Drept urmare, va solicitam acceptul pentru a inainta conducerii OTDR o petitie din partea tehnicienilor dentari, membrii ai organizatiei, de a se organiza o ADUNARE GENERALA NATIONALA cu prezenta fizica a delegatilor la sedinta, pana in noiembrie 2018. Sedinta Adunarii Generale sa se desfasoare cu o Ordine de zi care sa permita discutarea tuturor problemelor si propunerilor tehnicienilor dentari reprezentanti in AGN a OTDR.

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.