Petitie pentru AGN cu prezenta adresata Tehnicienilor Dentari din Romania

 Stimati colegi, tehnicieni dentari,

In conformitate cu art. 42, alin. 20, lit. d din Statutul OTDR si art.25, lit.d din ROF Adunarea Generala Nationala( AGN) in sesiune ordinara sau extraordinara, este convocata de catre:.......d)1/6 din numarul membrilor Ordinului.

Potrivit acestora, initiem aceasta petitie pentru ca ne sta in putere noua, membrilor OTDR, sa convocam AGN.

Drept urmare, va solicitam acceptul pentru a inainta conducerii OTDR aceasta petitie din partea membrilor organizatiei, de a se organiza o ADUNARE GENERALA NATIONALA cu prezenta fizica a delegatilor la sedinta, pana in noiembrie 2018. Sedinta Adunarii Generale sa se desfasoare cu o Ordine de zi care sa permita discutarea si supunerea la vot, in concordanta cu normativele legale, a tuturor problemelor si propunerilor membrilor OTDR.    

Tinand cont ca numarul membrilor Ordinului este de aproximativ 6000, aceasta petitie ar trebui sa fie semnata de minim 1000 membri OTDR (nu conteaza statusul de activitate) pentru a putea produce efectele mentionate mai sus.    


 

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Sterian Laura să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook