PETIȚIE PENTRU ACCES CU CONDIȚII DECENTE ÎN SALA DE SPORT ȘI STADIONUL BUSTENI

Prin prezenta petiție, membrii Asociației Sportive Clubul Caraimanul Busteni solicită Primăriei Busteni să întreprindă măsurile necesare pentru a asigura un acces cu condiții decente în sala de sport din localitate, conform normativelor și reglementărilor în vigoare.

Conform normelor NP 008 și I5, care stabilesc standardele pentru igiena compoziției aerului în spații cu diverse destinații și reglementările pentru proiectarea și executarea instalațiilor de ventilare și climatizare, solicităm:

Asigurarea unor condiții optime de calitate a aerului în sala de sport și pe stadion, în concordanță cu normativele menționate anterior.
Menținerea temperaturii mediului ambiant în limitele stabilite în NP 008, și anume:
Pentru competiții în sala de sport: Ta = 16-20°C.

Am depus anterior mai multe solicitări către Primăria Busteni, fără a primi niciun răspuns oficial până în prezent, ceea ce a generat frustrare și îngrijorare în rândul membrilor noștri.

Sportul reprezintă un element esențial în dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a comunității. Asociația Sportivă Clubul Caraimanul Busteni a devenit un pilon important în viața comunității, oferind copiilor și tinerilor oportunitatea de a se implica în activități sportive de calitate. Cu toate acestea, în ciuda contribuției semnificative aduse dezvoltării sportive locale, asociația noastră se confruntă cu provocări majore în ceea ce privește accesul și condițiile de desfășurare a activităților sportive.

Este esențial să subliniem că, în cei aproape 6 ani de existență a Asociației Sportive Clubul Caraimanul Busteni, nu am beneficiat de sprijin financiar din partea Primăriei Busteni. În anul 2023, am câștigat finanțarea proiectului nostru "Caraimanul Bușteni - Performanță în fotbalul juvenil", finanțare prin care am achiziționat echipamente de ultimă generație pentru toți copiii legitimați, materiale sportive (mingi, porti, plase, etc.) și am asigurat cantonamentul de pregătire în Neptun. Această lipsă de susținere financiară din partea Primariei pune presiune asupra resurselor noastre și limiteaza posibilitățile noastre de dezvoltare, afectând în mod direct beneficiile aduse comunității prin intermediul activităților noastre.

Accesul cu condiții decente în sala de sport și pe stadion este esențial pentru a asigura practicarea sportului într-un mod sigur și eficient. Sportul nu ar trebui să fie un privilegiu, ci un drept al tuturor copiilor și tinerilor care au nevoie de un mediu propice pentru a-și dezvolta abilitățile și a-și îmbunătăți starea de sănătate.

Prin această petiție, solicităm Primăriei Busteni să recunoască importanța activităților sportive în comunitate și să aloce resursele financiare necesare pentru asigurarea condițiilor adecvate în sala de sport și pe stadionul local. Sprijinul financiar ar permite Asociației Sportive Clubul Caraimanul Busteni să continue să ofere oportunități de antrenament și competiție pentru copii și tineri, fără cotizație din partea membrilor, contribuind astfel la dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a comunității.

Coperta_2024-page-001.jpg

Dacă ești părinte sau pur și simplu un cetățean care crede în importanța oferirii de condiții decente pentru activitățile sportive ale copiilor, SEMNEAZĂ PETIȚIA NOASTRĂ și DĂ-O MAI DEPARTE! Împreună vom reuși să construim un viitor mai sănătos și mai activ pentru copiii din Busteni! Mulțumim!

Moise Lucian; ACS Caraimanul Busteni    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Moise Lucian; ACS Caraimanul Busteni să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.