Petiție către Primăria Voluntari referitor la presiunea apei furnizate de Euro Apavol

Petiție către Primăria Voluntari

Subsemnații, cetățeni și locuitori ai orașului Voluntari, exprimăm prin această petiție profunda noastră îngrijorare și nemulțumire cu privire la presiunea scăzută a apei furnizate de către Primărie. Considerăm că furnizarea unei cantități adecvate de apă cu presiune corespunzătoare este un drept fundamental al cetățenilor noștri, iar situația actuală reprezintă o problemă semnificativă care trebuie abordată urgent și eficient.

Motivația noastră se bazează pe următoarele aspecte:

1. Calitatea vieții afectată: Presiunea scăzută a apei are un impact negativ asupra vieții noastre de zi cu zi. Ne confruntăm cu dificultăți în desfășurarea activităților obișnuite precum dușurile, spălarea vaselor sau rufelor. Presiunea insuficientă a apei creează disconfort și ne impune să petrecem mai mult timp pentru îndeplinirea acestor sarcini, ceea ce afectează negativ calitatea vieții noastre.

2. Probleme de sănătate și igienă: Presiunea scăzută a apei poate avea consecințe grave asupra igienei personale și a sănătății noastre. Nevoia de a folosi apă cu presiune adecvată pentru spălarea mâinilor și pentru alte activități igienice este esențială pentru prevenirea bolilor și menținerea sănătății. Situația actuală pune în pericol aceste aspecte fundamentale și poate contribui la răspândirea bolilor și a infecțiilor.

3. Impact asupra activităților economice: Presiunea scăzută a apei afectează și activitățile economice desfășurate în oraș. Companiile, restaurantele, hotelurile și alte întreprinderi care depind de o alimentare corespunzătoare cu apă se confruntă cu dificultăți în desfășurarea activităților lor. Acest lucru poate duce la pierderi financiare semnificative și chiar la închiderea afacerilor locale.

Având în vedere aceste aspecte, solicităm cu respect Primăriei Voluntari să ia măsuri urgente și eficiente pentru a remedia situația presiunii scăzute a apei. În special, cerem:

1. Investiții în infrastructura de furnizare a apei: Primăria să aloce fonduri și să demareze proiecte pentru modernizarea și îmbunătățirea rețelei de distribuție a apei, astfel încât să asigure o presiune adecvată în toate zonele orașului.

2. Monitorizarea constantă a presiunii apei: Primăria să implementeze un sistem de monitorizare a presiunii apei în timp real, astfel încât să poată identifica rapid și să remedieze orice probleme apărute.

3. Comunicare transparentă și implicare a cetățenilor: Primăria să informeze în mod regulat cetățenii cu privire la starea infrastructurii de furnizare a apei și să implice activ comunitatea în procesul de identificare a soluțiilor și de luare a deciziilor.

4. Colaborare cu experți și specialiști: Primăria să solicite sprijinul experților și specialiștilor în domeniul aprovizionării cu apă pentru a identifica cele mai bune soluții tehnice și pentru a asigura implementarea lor eficientă.

Prin semnarea acestei petiții, exprimăm dorința noastră de a trăi într-un oraș cu servicii publice de calitate și solicităm Primăriei Voluntari să acționeze în vederea rezolvării problemei presiunii scăzute a apei. Considerăm că este responsabilitatea Primăriei să asigure cetățenilor o alimentare corespunzătoare cu apă și să rezolve această problemă în cel mai scurt timp posibil.

Vă mulțumim pentru atenția acordată și așteptăm cu încredere o soluționare eficientă a acestei situații.

Cu stimă,

[Semnăturile semnatarilor]


cetateni Voluntari    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că cetateni Voluntari va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...