Petitie ca grupa 2 din clasa a11-a B CNER Iasi sa nu dea test la Fizica

Avand in vedere urmatoarele aspecte:

  • S-a predat cu o ora inainte de test iar informatiile nu au fost consolidate prin exercitii suficiente (mai deloc)
  • Ne este frica, atat de riscul ridicat al infectarii cu virusul SARS-CoV-2, cat si de materia din Oscilatii, fie ele simple sau compuse
  • Scolile merg in online, si luand in considerare cat este de ridicat indicele de infectare in Municipiul Iasi, este putin probabil sa ne intoarcem prea curand la scoala in scenariul hibrid. Daca doar grupa 2 ar da test, si nu si grupa 1, situatia s-ar dezechilibra. Nu este fair-play.
  • Ar fi greu pentru noi ca in ultima ora din ultima zi de scoala (nici macar nu stim pentru cat timp) sa dam test in loc sa avem o ora relaxanta in care ne vedem colegii ultima oara pentru o perioada nedeterminta
  • Suntem timorati
  • Pandemia ne-a lovit in floarea varstei. Deja simtim cum o sumedenie de lucruri nedrepte ni se intampla, fara a avea posibilitatea de a le controla. Aflam de la o varsta prea frageda ca lumea e dura, rea, nedreapta, ca suntem mici si insignifianti, cand noi ar trebui sa credem ca suntem mari si sa avem putere sa facem orice ne propunem. Cu alte cuvinte, ne sunt taiate aripile, ne scade cheful de viata si nivelul de interes. Pe cale logica, nu avem cel mai mare nivel de energie, mai ales acum, in pragul a inca unei auto-izolari la domiciliu.  

Apelam la bunatatea dumneavoastra si va rugam sa nu ne dati test viner, 06 noiembrie 2020

 

123848445_378487540256276_629690047248284931_n.jpg


Grupa 2, clasa a11-a B Cner Iasi    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Grupa 2, clasa a11-a B Cner Iasi să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook