📢 Petiție pentru Accesul Public la Ședințele Online ale Consiliului Local din Măgurele, Ilfov 🏛️

IMG_20231031_154039.jpgDragi cetățeni,

Ne propunem să facem vocea noastră auzită și să obținem accesul public la ședințele online ale Consiliului Local din Măgurele, Ilfov. Aceasta este o oportunitate vitală pentru transparență și participare civică în deciziile care ne afectează direct comunitatea.

🔍 De ce susținem această petiție?
- Transparență: Avem dreptul de a fi informați despre deciziile care se iau în numele nostru. Accesul la ședințele Consiliului Local ne va permite să monitorizăm și să înțelegem mai bine procesul decizional.

- Participare civică: Cu ședințele online, se deschide o oportunitate pentru locuitori să fie prezenți virtual și să își exprime opiniile și preocupările, contribuind astfel la dezvoltarea comunității.

📝 Cum ne poți ajuta?
Prin semnarea acestei petiții, împreună putem să exercităm presiune asupra autorităților locale pentru a face ședințele Consiliului Local din Măgurele accesibile publicului prin intermediul platformelor online. Cu sprijinul tău, putem aduce o schimbare pozitivă în comunitatea noastră.

Semnează această petiție și împărtășește-o cu prietenii, vecinii și toți cei care susțin transparența și participarea civică în administrația locală.

#MăgureleTransparent
#ParticipareCivică
#DemocrațieLocală


Nedelea Florin Cristian    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Nedelea Florin Cristian să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...