petiție împotriva amenzilor abuzive primite ca urmare a completării corecte a formularului digital de intrare în România

Dacă doriți să ajutați cu acest demers, o puteți face astfel: distribuind petiția, semnând-o sau publicând în social media:

Către,

Guvernul României cu privire la

Ordonanţa de urgenţă nr. 129/2021 privind implementarea formularului digital de intrare în România

Deoarece de la data implementării formularului digital de intrare în România, 15 decembrie 2021 și până la data prezentei petiții, utilizatorii platformei au constatat cu stupoare că sistemul informatic nu funcționează corect, fiind în mod eronat atribuite amenzi celor care au completat în mod corect și cu confirmare prin email, solicităm încă o dată verificarea și validarea datelor tuturor utilizatorilor care au primit amenzi  în mod eronat și abuziv.

Cerem, așadar, Guvernului României și altor servicii care administrează baza de date privind formularul digital de intrare în România, să facă verificări și să anuleze amenzile utilizatorilor care au completat formularul în mod corect.

Prin semnătura mea, autorizez Iulia Molotac să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.