PERMIS NAȚIONAL DE PESCUIT & TAXĂ UNICĂ

 Apele României au fost concesionate și împărțite între nișe borfași cu titluri de afaceriști.

Dar apele României șunt ale fiecărui român și este inacceptabil șă plătim taxe destul de mari doar pentru un tronson de rău, sau un UAT cu ape. Vă solicit semnături pentru introducerea unei taxe unice la nivel național, ca orice pescar cu permis să poată pescui oriunde în această țară și scoaterea de sub concesiune a apelor României. Statul român este sigurul beneficiar, iar această împărțire de ape dă posibilitatea unora de monopol și îmbogățire prin amenzi, etc. 

Cerem așadar permis național unic, care să permită accesul la pescuit, oricărui care plătește taxa de permis, să aibe acces pe orice apă a țării.


Valentina Muresan    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Valentina Muresan să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...