PERMIS NAȚIONAL DE PESCUIT & TAXĂ UNICĂ

Apele României au fost concesionate și împărțite între nișe borfași cu titluri de afaceriști.

Dar apele României șunt ale fiecărui român și este inacceptabil șă plătim taxe destul de mari doar pentru un tronson de rău, sau un UAT cu ape. Vă solicit semnături pentru introducerea unei taxe unice la nivel național, ca orice pescar cu permis să poată pescui oriunde în această țară și scoaterea de sub concesiune a apelor României. Statul român este sigurul beneficiar, iar această împărțire de ape dă posibilitatea unora de monopol și îmbogățire prin amenzi, etc.

Cerem așadar permis național unic, care să permită accesul la pescuit, oricărui care plătește taxa de permis, să aibe acces pe orice apă a țării.

Valentina Muresan    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Valentina Muresan să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.