Susține și tu noul Spital Pediatric Monobloc din Cluj

Această petiție are rolul de a susține adoptarea în regim de urgență a legii necesare preluării terenului aferent construcției noului Spital Pediatric Monobloc din Cluj.

Consiliul Județean Cluj a identificat cel mai bun teren pentru noul Spital Pediatric Monobloc din Cluj. Acesta aparține Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară - USAMV. Pentru ca acest teren să intre în proprietatea județului, Consiliul județean a obținut acordul universității. Acum, este necesar ca, prin lege, terenul să fie dat județului Cluj în vederea începerii construcției spitalului, cât mai repede posibil.

Susținerea ta contează.

Mai multe informații:

77a04258-8f51-404d-9943-e8d48c82b6c8.jpgd715ffcb-2597-4290-8e95-f3272363e03d.jpg

Consiliul Județean Cluj    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Consiliul Județean Cluj să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.