Pădurea Crâng este și va rămâne a buzoienilor

TREBUIE SĂ SALVĂM PARCUL ȘI PĂDUREA CRÂNG! ELE TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ MOSTENIRE URMAȘILOR NOȘTRI LA FEL CUM CODRII VLĂSIEI NE-AU RĂMAS MOȘTENIRE NOUĂ PRIN PĂDUREA CRÂNG!

Cei care se fac că nu înțeleg aceste lucruri și care nu au băgat până acum în seamă solicitările locuitorilor acestui oraș de oprire a măcelului care are loc în Pădurea Crâng trebuie să înțeleagă faptul că au fost votați de locuitorii Buzăului și nu și-au cumpărat un oraș pe care să-l gestioneze după bunul lor plac!

Atât noi cât și urmașii noștri avem dreptul la o viață sănătoasă, iar Parcul și Pădurea Crâng sunt nu doar o oază de sănătate și relaxare pentru toți buzoienii ci și un adevărat simbol al orașului!

Prin urmare, vă invit să solicităm împreună Primarului Municipiului Buzău și Consiliului Local Municipal Buzău să stopeze defrișările haotice din pădurea Crâng, să înceapă de urgență plantarea de noi copaci in zonele deja defrișate și să instaureze zone de protecție pentru Laleaua de Crâng.

ÎMPREUNĂ SUNTEM PUTERNICI!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Udrea Sorin să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...