PASTRAREA DNEI BERZA MIRELA CA DIRECTOR LA CN "FERDINAND I" BACAU

Doamnă Inspector General,

Profesorii, elevii, părinții lor, foștii elevi și comunitatea de colaboratori ai Colegiului Național Ferdinand I din Bacău, doresc să vă informeze că perspectiva schimbării actualei echipe managerială a colegiului nostru nu este dorită de semnatarii acestei petiții.

Având în vedere realizările remarcabile și succesele incontestabile ale școlii în perioada de trei ani în care a fost condusă de actualii directori, doamna profesoară Berza Mirela, director prim și domnul profesor Harasemciuc, director adjunct, ambii profesori de excepție în specialitățile pe care le predau, vă rugăm să reveniți asupra deciziei de a modifica această echipă.

Enumerăm câteva dintre realizările semnificative ale acestei echipe:
ReGala Ferdinand, Clasa Confucius, Concursul național Solomon Marcus, autorizarea clasei de științe ale naturii,  Școala de vară, 5 proiecte pe Legea 350, Clubul de robotică lego, Clubul de robotică arduino, Clubul de film, Parteriat Alumni, Parteneriat CRP etc.

 

Toate aceste realizări pot fi oricând verificate de comisii de control care vor constata calitatea de necontestat a modului în care a fost condusă școala noastră în toți acești ani.
Susținem ca actuala conducere să fie lăsată să continue munca începută, pentru a nu priva acest liceu cu tradiție si renume de oamenii săi de valoare, oameni care au depus efort, dăruire și competență pentru a-l aduce din nou la vechea sa glorie.

 

Avem încredere că apelul nostru va fi auzit și luat în considerare în interesul școlii și al învățământului românesc.

BOGDANEANU SILVIA    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook