Parcuri accesibile persoanelor cu dizabilitati

original-732144-1.jpg406d808baacbb469bf9d3acd41de2f12--family-fun-day-playground-ideas.jpgAm rugamintea sa ne ajutati sa semnam aceasta petitie pentru deschiderea parcurilor accesibile copiilor speciali . Este inuman ca in anul 2018 sa nu dispunem de un ,,coltisor de rai" si pentru cei speciali, este inadmisibil ca in tot orasul sa nu gasim o toaleta destinata lor (in afara de mall-uri) . Cand plec cu fetita la plimbare imi calculez cu precizie timpul (aproximativ 3 ore) dus-intors, pentru a nu avea ,,surprize" . Dupa ce ca viata de parinte special este grea mai arunca si sistemul/guvernul cu greutati ca sa fie totul cat mai inaccesibil posibil, aici ma refer la mijloacele noi de transport care in mod normal ar trebui sa foloseasca rampa(pe care tind sa cred ca nu o au) sau daca o au nu o folosesc , si ne chinuim sa urcam ditamai caruciorul... si sa nu mai vorbim de unele institutii fara rampa de acces..
Nu este normal ce se intampla in tara noastra in randul copiilor/persoanelor cu dizabilitati , este greu sa te lupti cu un sistem care nu isi da nici cel mai mic interes fata de ei. Dar vreau sa cred ca se vor schimba lucrurile in viitorul apropiat, dar pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru ,,sa fim si noi bagati in seama"
Cum spunea si Alexander Dumas: Toti pentru unul si unul pentru toti!
Singuri nu vom reusi asta e clar...


Ciobanu Alexandra    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Ciobanu Alexandra să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...