Parcuri accesibile persoanelor cu dizabilitati

original-732144-1.jpg406d808baacbb469bf9d3acd41de2f12--family-fun-day-playground-ideas.jpgAm rugamintea sa ne ajutati sa semnam aceasta petitie pentru deschiderea parcurilor accesibile copiilor speciali . Este inuman ca in anul 2018 sa nu dispunem de un ,,coltisor de rai" si pentru cei speciali, este inadmisibil ca in tot orasul sa nu gasim o toaleta destinata lor (in afara de mall-uri) . Cand plec cu fetita la plimbare imi calculez cu precizie timpul (aproximativ 3 ore) dus-intors, pentru a nu avea ,,surprize" . Dupa ce ca viata de parinte special este grea mai arunca si sistemul/guvernul cu greutati ca sa fie totul cat mai inaccesibil posibil, aici ma refer la mijloacele noi de transport care in mod normal ar trebui sa foloseasca rampa(pe care tind sa cred ca nu o au) sau daca o au nu o folosesc , si ne chinuim sa urcam ditamai caruciorul... si sa nu mai vorbim de unele institutii fara rampa de acces..
Nu este normal ce se intampla in tara noastra in randul copiilor/persoanelor cu dizabilitati , este greu sa te lupti cu un sistem care nu isi da nici cel mai mic interes fata de ei. Dar vreau sa cred ca se vor schimba lucrurile in viitorul apropiat, dar pentru asta avem nevoie de ajutorul vostru ,,sa fim si noi bagati in seama"
Cum spunea si Alexander Dumas: Toti pentru unul si unul pentru toti!
Singuri nu vom reusi asta e clar...

Ciobanu Alexandra    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.