Parc tematic pentru copii in Sighisoara

UNIUNEA INDEPENDENTĂ PENTRU SIGHIŞOARA (U.I.P.S.), PRIN CONSILIERII SȊRBU IULIAN, POP CLAUDIU ȘI FERENŢ TIBERIU, VA ȊNAINTA PRIMĂRIEI SIGHIȘOARA PROIECTUL UNUI PARC TEMATIC CU LOCURI DE JOACĂ PENTRU COPII ȘI SPAȚII ADECVATE PENTRU PETRECEREA TIMPULUI LIBER. SUSȚINE ACEASTĂ INIȚIATIVĂ VOTÂND PETIȚIA FORMULATĂ DE NOI. NUMAI ÎMPREUNĂ PUTEM SCHIMBA ORAȘUL !

Parcul va fi amenajat în curtea Clubului Copiilor, pe strada 1 Decembrie 1918, un loc liniștit, protejat și ferit de circulație. Tot aici copiii noștri ar putea fi impulsionați să se înscrie la unele dintre activitățile specifice organizate de clubul lor.

Razvan Soneriu    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Razvan Soneriu să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.