OPRIŢI JAFUL ŢĂRII!

  OPRIŢI JAFUL ŢĂRII!

 

Economia României se prăbuseşte sub loviturile politice şi economice ale acestei perioade. După criza profundă a anilor post 2008, care a falimentat o mare parte din societăţile cu capital autohton, după preluarea pieţei interne de către firme străine, în principal multinaţionale care nu plătesc impozite în ţară, după impunerea băncilor în poziţii de monopol asupra statului şi a cetăţenilor, structura firmelor cu capital românesc a rămas la un prag minim de supravieţuire. Situaţia grea a acelor ani a fost agravată în ultimii ani de Pandemia de Covid care a lovit grav toţi cetăţenii ţării şi în principal firmele româneşti, în schimb firmele străine au beneficiat de sprijinul statului de origine. Războiul aflat la graniţele ţării, a determinat măsuri de înarmare care sprijină mai mult interesele furnizorilor străini decât creşterea capacităţii de luptă a Armatei Române. Invadarea agresivă şi nepermisă a pieţelor româneşti de către produsele agricole ucrainene au distrus atât fermierii cât şi piaţa autohtonă. Măsurile fiscale anunţate de Guvernul PSD -PNL lovesc ultimele rămăşiţe de speranţă atât în ceea ce priveşte capitalul românesc dar, şi mai grav, pun în pericol proprietatea privată a cetăţenilor români. Lipsiţi de mijloacele de plată a utilităţilor deţinute în totalitate de multinaţionalele străine, românii au de ales să devină sclavi în ţara lor sau să emigreze. Statul care nu îşi apără cetăţenii va fi abandonat. Falimentul capitalului românesc va avea drept consecinţă migraţia forţei de muncă în afara ţării provocând lichidarea economiei naţionale. Opriţi jaful ţării şi procedaţi la măsuri reale şi corecte! Eliminaţi căpuşele economiei naţionale! Impozitaţi multinaţionalele, eliminaţi trântorii din Consiliile de Administraţie, limitaţi veniturile salariaţilor de lux, creşteţi gradul de colectare a impozitelor, faceţi reforma administraţiei publice! Aveţi ce face, sunt soluţii! Nu umpleţi găurile din buget, cauzate de voi, cei care guvernaţi, cu jefuirea celor care muncesc! Alianţa Naţional Creştină - partid politic care promovează identitatea românească, având ca prioritate apărarea intereselor cetăţenilor români şi a capitalului românesc – îşi declară sprijinul ferm pentru industriile care încă mai reprezintă o structură economică naţională, afectate major de suprataxarea intenţionată. În consecinţă, cerem guvernului PSD - PNL să retragă măsurile antinaţionale de creştere a fiscalităţii!

RUGĂM CETĂŢENII ROMÂNIEI SĂ SPRIJINE ACEASTĂ PETIŢIE ŞI SĂ O SEMNEZE ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE, CA PRIN MANIFESTAREA COLECTIVĂ DE VOINŢĂ, SĂ DETERMINĂM GUVERNUL SĂ REVINĂ LA INTERESUL ŢĂRII, AL CAPITALULUI AUTOHTON ŞI AL CETĂŢENILOR SĂI.  

PREŞEDINTE,  

MIRCEA ANDREI


ALIANȚA NAȚIONAL CRESTINĂ    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că ALIANȚA NAȚIONAL CRESTINĂ va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...