Opriți-l pe Mironică! Nu-l mai vrem comentator la meciurile naționalei

Niciodată nu mi-a plăcut pseudojurnalistul sportiv Mihai Mironică. Am tăcut, cât de cat, până azi când spun clar: NU se mai poate! AJUNGE. Am început să scriu petiția când, pentru a treia oara în 10 minute,  Mironica a spus că fotbalistul Mitrea a marcat primul gol la națională în minutul 11, in data de 11.11. Mironica a subliniat în mod repetat că 11+11+11=33- anii împliniti ai fundașului central care se află la debut. Cand credeam ca s-a terminat, România primește penalty. Lovitura a fost executată de Răzvan Marin -momentul i-a oferit lui Mironica încă o șansă să facă o comparație atât de irelevantă încât  nici nu mai scriu despre ea ca nu mi-o amintesc. 

Toată lumea știe ca romanul nu se pricepe la fotbal și politica, dar la petiții și comentat întotdeauna am fost buni- ne faci de ras Mironica!

Va invit, așadar, pe toți fanii numerologie, să semnați această petiție până când ajungem la numărul care îi poartă ghinion lui Mironica: 13, adică 1+3=4...PATRU! Stai jos, Mironică! Ești corigent! 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Cristi să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...