Opriți-l pe Mironică! Nu-l mai vrem comentator la meciurile naționalei

Niciodată nu mi-a plăcut pseudojurnalistul sportiv Mihai Mironică. Am tăcut, cât de cat, până azi când spun clar: NU se mai poate! AJUNGE. Am început să scriu petiția când, pentru a treia oara în 10 minute,  Mironica a spus că fotbalistul Mitrea a marcat primul gol la națională în minutul 11, in data de 11.11. Mironica a subliniat în mod repetat că 11+11+11=33- anii împliniti ai fundașului central care se află la debut. Cand credeam ca s-a terminat, România primește penalty. Lovitura a fost executată de Răzvan Marin -momentul i-a oferit lui Mironica încă o șansă să facă o comparație atât de irelevantă încât  nici nu mai scriu despre ea ca nu mi-o amintesc.

Toată lumea știe ca romanul nu se pricepe la fotbal și politica, dar la petiții și comentat întotdeauna am fost buni- ne faci de ras Mironica!

Va invit, așadar, pe toți fanii numerologie, să semnați această petiție până când ajungem la numărul care îi poartă ghinion lui Mironica: 13, adică 1+3=4...PATRU! Stai jos, Mironică! Ești corigent!

Prin semnătura mea, autorizez Cristi să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.