OKMedical ''NE VREM SALARIILE INAPOI - UNITI VOM INVINGE''

"NE VREM SALARIILE INAPOI - UNITI VOM INVINGE ".
DRAGI COLEGI ""OK MEDICAL" SUNTEM MARTORII UNUI ABUZ DIN TOATA PUNCTELE DE VEDERE, A VENIT VREMEA SA LUĂM ATITUDINE ASUPRA DREPTURILOR NOASTRE .
DE LA SUPRIMAREA DREPTULUI LA OPINIE, DISCRIMINARE ,FEMEI ÎNSĂRCINATE DATE AFARA ,PLĂȚI CONTRACTUALE INCOMPLETE SAU NEFACUTE DELOC "ÎNTÂRZIATE DE FIECARE DATA !" , S-A AJUNS CHIAR SI LA VIOLENȚĂ SURVENITA IN URMA UNEI PLANGERI LA ITM "FRICA E CUVANTUL DE ORDINE SI ABUZURI PESTE ABUZURI PENTRU CA AM TACUT SAU AM FOST PREA MICI "UNITI SUNTEM PUTERNICI "
NI S-AU SPUS CA NU SUNT BANI DESI AM FOST DAȚI AFARA SI SE FAC ANGAJARI "ALȚII CARE ÎȘI VOR LUA ȚEAPĂ 🤦‍♂️"
NI S-A RECOMANDAT ABUZIV SA SEMĂNĂM CELEBRA PETETIE "NE VREM VIATA INAPOI"

DACA MAI DORIM ACEST LOC DE MUNCA, SA FACEM RECLAMA, DANSULUI "JERUSALEMA" CASTIGATORII URMÂND SA CASTIGE 3 MII DE EURO IN CONDITIILE IN CARE NOI NU AVEM BANII ACHITATI PE LUNA IANUARIE 🙄😤.
TOTI CEREM PLATA SALARIULUI TRECUT IN CONTRACTUL INDIVIDUAL DE MUNCA SI RESPECTAREA ACESTUIA .
FRICA NU AR TREBUIE SA DOMNEASCA ÎNTR-O INSTITUTIE MEDICALA CI RESPECTUL SI COMPASIUNEA

"NE VREM DREPTURILE SI SALARIILE INAPOI "
"NE VREM VIATA INAPOI O VIATA FARA "PRINCIPIILE TOXICE GENERATE DE CONDUCEREA OK MEDICAL "

Prin semnătura mea, autorizez O Multime să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.