Nu vrem tăierea zadelor din Bușteni, strada Zamorei

In data de 2 iulie 2017 am descoperit marcaje de taiere la zadele de pe strada Zamorei langa Castelul Cantacuzino. Sunt 45 astfel de marcaje. Asta inseamna ca 45 de zade tinere vor fi taiate. De ce? Sa puna in loc altceva. Ce? Un drum si eventual o parcare? Ce mai conteaza. Important e ca sunt taiate. Si tot important este faptul ca natura in Busteni se restrange. Se retrage incet dar sigur si ireversibil. Oare este posibila dezvoltarea orasului in armonie cu natura inconjuratoare? Eu spun ca este posibil asa ceva. Dar pentru asta este nevoie de oameni care vor si care stiu ce inseamna si ce importanta are natura in viata comunitatii. Dezvoltarea haotica ce se face in Busteni nu duce nicaieri decat la restrangerea naturii si a spatiilor verzi. La Busteni exista multi oameni care in aceste zile imi scriu si sunt indignati de ce se intampla in orasul nostru. Oamenii acestia sunt cei care iubesc cu adevarat natura si orasul. Lor le pasa si ma intreaba ce este de facut. Oameni suparati ca si mine. Oameni buni cu suflet mare. Cum credeti ca ma simt cand imi spun ca nu mai vin in Busteni? Orasul s-a transformat urat si se distruge istoria. Din pacate urmeaza si alte lucruri rele pentru oras, oameni si natura.

Semneaza daca nu vrei taierea acestor zade.