NU invatamant online pentru grupele mari PP Gradinita Clopotica Urlati

In atentie domnului Inspector General al ISJ Prahova,

Subsemnatii , domiciliati in Urlati ,in calitatea noastra de parintii ai copiilor de la grupele mari program prelungit la GPP Clopotica Urlati , formulam prezenta solicitare :

• pastrarea propunerii gradinitei cu functionare a trei grupe mari program prelungit asigurand conditii igienico sanitare si distantare ce se impun in momentul actual
  • asigurarea unei educatii continue, avand in vedere ca din acest an scolar grupa mare a devenit obligatorie
  • programul prelungit al gradinitei nu are numai functie educativa , dar si sociala
  • prezenta unui adult este necesara pentru invatamant online, iar pentru copiii inscrisi la program prelungit acest lucru nu este posibil. Seara cand parintii sunt acasa, invatamantul online nu se poate desfasura intrucat nu sunt respectate particularitatile de varsta, curba de efort, randament, dispozitie de invatare

• acesti copii sunt inscrisi la SINGURA gradinita din Orasul Urlati cu PP fiindca pe parcursul zilei nu au cum sa fie supravegheati de un adult.
  • aprobarea tuturor posturilor necesare bunei functionari a acestei gradinite

Incheiem prin a va readuce in atentie faptul ca acest invatament de PP nu ar fi fost ales, daca acesti copii aveau posibilitatea sa fie supravegheati pe parcursul zilei sau pe parcursul a unei jumatati de zi, nevoile comunitatii din orasul Uralti fiind functionarea acestei Gradinite cu toti copiii acceptati la inceputul anului scolar prezenti pe parcursul intregii zile sub supraveghere si cu indrumarea cadrelor didactice, noi neavand alta alternativa in acest oras.

Prin semnare, autorizez pe Oana Coarfa să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.